reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Wiem, wiem, Wy macie dosc krotkich snow dzieci a ja mam dosc jej spania!!! O ile w dzien mi to pasuje o tyle w nocxy masakra :O Zasypia ok 21 i spi do 10. 13 godzin z dwoma przerwami na jedzenie...........

Raduj sie, kobito:) Moja w sumie zazwyczaj tez spala po 12h, tylko ze od 8 do 8:) no i z przerwami co 2-3h na ciumkanie cyca.
Zazdroszcze, bo ja lubie dluuugo sobie pospac:)

reklama
ech, to wcale takie przyjemne nie jest. Bo ja jak za dlugo spie to jestem do dupy caly dzien i pozytku ze mnie zadnego :p jak ona tak slicznie spi to nawet wstawac mi sie nie chce.

ech, to wcale takie przyjemne nie jest. Bo ja jak za dlugo spie to jestem do dupy caly dzien i pozytku ze mnie zadnego :p jak ona tak slicznie spi to nawet wstawac mi sie nie chce.

No ale mozesz ja zostawic w lozeczku i w tym czasie cos zrobic w domu, albo po prostu wykorzystac dla siebie. Moja ostatnio tak marudna przez ta goraczke byla, ze nic mi zrobic nie dala... pranie moge wstawic z nia na reku, a jak zostawie na minute w krzeselku to krzyk od razu. Juz mnie kregoslup boli.... no nic, ale 28 maja lecimy do Polski, dwa tyg. u jednych dziadkow, potem dwa u drugich... w koncu mnie ktos troche odciazy, hehehe.

Wiem, wiem, Wy macie dosc krotkich snow dzieci a ja mam dosc jej spania!!! O ile w dzien mi to pasuje o tyle w nocxy masakra :O Zasypia ok 21 i spi do 10. 13 godzin z dwoma przerwami na jedzenie. I jeszcze by spala gdyby nie to ze Julia nas budzi. Nie wiem co jej sie odmienilo, bo zawsze o 10 bylysmy juz na dworzu po zabawach, sniadaniu i ogarnieciu chalupy. A teraz caly dzien krotszy, pokoji nie sprzatne i nie posciele lozek bo jak gdy ona chrapie.Ech

kopa w tylek za to narzekanie:) tak zle i tak niedobrze;) ech dogodzic nam mamom to cud:)

Hej Pianistka,

my tak samo pod koniec maja do Polski lecimy i mysle dokladnie jak Ty :-D ze dziadkowie naciesza sie wnukiem a my odpoczniemy :-) szczegolnie ze dopiero teraz zobacza go na zywo :cool2:

Wiem, wiem, Wy macie dosc krotkich snow dzieci a ja mam dosc jej spania!!! O ile w dzien mi to pasuje o tyle w nocxy masakra :O Zasypia ok 21 i spi do 10. 13 godzin z dwoma przerwami na jedzenie. I jeszcze by spala gdyby nie to ze Julia nas budzi. Nie wiem co jej sie odmienilo, bo zawsze o 10 bylysmy juz na dworzu po zabawach, sniadaniu i ogarnieciu chalupy. A teraz caly dzien krotszy, pokoji nie sprzatne i nie posciele lozek bo jak gdy ona chrapie.Ech

Widocznie tego potrzebuje...
Sonia tez kiedys miała faze na spaniea teraz w ciagu dnia łącznie 2-2,5godz prześpi ;)

ja też się z Tobą zamienie dziunka.

Patryk w dzień spi razem ok 2h. Zasypia ok godz 20-21 i uwaga uwaga wstaje o 4-4:30

Raz mi wstał o 7. Byłam w siódmym niebie. Wypoczęta, wyspana i miałam tyle energii. A tak 4ta nad ranem oczy się jeszcze kleją , nic się nie chce. Ehhh...

reklama
hej Pianistka i Ennis, je tez marze by sie wyspac i tez pod koniec maja lece do Polski, liczac, ze dziadkowie mnie odciaza... Gdzie bedziecie w kraju? Moze sie spotkamy?

Do góry