missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
to w sumie moj pierwszy cykl gdzie juz dluzej mierze temp o ile mozna nazwac to cyklm bo tak jak mowilam okres powinnam byla dostac na poczatku czerwca .... w sumie od okresu w lutym mialam jeszcze tylko jeden okres właśnie ten w maju wiec w 4 miesiace mialam tylko jeden ale pęcherzyk na monitoringu byl i lekarz powiedzial ze gora 5 dni i peknie no i pekł raczej co mogłam zauważyć właśnie po temperaturze i po śluzie który teraz od wczoraj zamienił sie w biały budyniowaty lekko ciągnący sie ale to pozostałosci po owulacyjnym pewnie. i jest go bardzo dużo aż czuje dyskomfort na w bieliżnie bbbrrrrrr no i w sumie nie wiem czy to może cokolwiek oznaczać.... pewnie nie. a co do zagnieżdżenia sie to trwa nawet 10 dni i tak myśle że moze zauważe jakieś plamki krwi o ile do czegos doszło w ogóle no ale z kolei to też nie jest reguła ze każda kobieta ma plamienia przy zagnieżdżaniu sie..... chyba zaczynam świrować co mi sie bardzo nie podoba czy to musi tak długo trwać?? czy nie mogłoby bc tak że po zapłodnieniu od razu można sprawdzić czy coś sie udalo czy nie?? ehhhh