reklama
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Urodzilam Jule 08.09.2005r o godz.11-00.
Cesarka byla planowana juz przed poczeciem...mialam przed zajsciem miesniaka w trzonie macicy(na poczatku ciazy4milimetry a na koniec patrz 37tydz 13cmx13cmx13....to sobie poszalal....hihihihi)Jula miala 2870 i 51cm.Od 31 tyg lezalam juz na patologi.Przy cesarce wycieli takze i miesniaka ,ktory byl wiekszy od glowki mojej coreczki...bleee...
Blizne mam brzydka od pepka do spojenia....lekarz tlumaczyl takie naciecie tym ze moglo byc ryzyko krwotoku,utraty macicy itp.Zrobil mi sie na dole wstretyny zrost i nadal blizna jest czerwonawa i strasznie swedzi..
Czy was nadal swedzi blizna????
Pozdrawiam!
Cesarka byla planowana juz przed poczeciem...mialam przed zajsciem miesniaka w trzonie macicy(na poczatku ciazy4milimetry a na koniec patrz 37tydz 13cmx13cmx13....to sobie poszalal....hihihihi)Jula miala 2870 i 51cm.Od 31 tyg lezalam juz na patologi.Przy cesarce wycieli takze i miesniaka ,ktory byl wiekszy od glowki mojej coreczki...bleee...
Blizne mam brzydka od pepka do spojenia....lekarz tlumaczyl takie naciecie tym ze moglo byc ryzyko krwotoku,utraty macicy itp.Zrobil mi sie na dole wstretyny zrost i nadal blizna jest czerwonawa i strasznie swedzi..
Czy was nadal swedzi blizna????
Pozdrawiam!
Mnie czasami swędzi ale ostatnio dosć rzadko. Pomaga natłuszczanie np. oliwką. Poza tym można stosować cepan (tylko nie wiem czy przy karmieniu piersią). Pomaga na łagodzenie blizny i jej spłycanie. Mam zamiar po tą maść siegnąć bo już przestałam karmić i mogę to zrobić bez żadnych obaw. Będę troszkę śmierdzieć cebulką ale co tam
właśnie sobie przypomniałam ze tez mialam cesarke juz od dawna moja blizna jest niewidoczna jest cienka jak po przecieciu żyletka i w kolorze skory
od maja normalnie chodze na baseny w stroju kapielowym "bikini"
wielkie dzieki dla mojego lekarza ktory mnie tak zszyl
a wiecie ze lekarz ktory odbieral z porodu moja Lenusie dawno temu przyjmowal mnie na swiat fajnie nie?
od maja normalnie chodze na baseny w stroju kapielowym "bikini"
wielkie dzieki dla mojego lekarza ktory mnie tak zszyl
a wiecie ze lekarz ktory odbieral z porodu moja Lenusie dawno temu przyjmowal mnie na swiat fajnie nie?
reklama
secasia pisze:właśnie sobie przypomniałam ze tez mialam cesarke juz od dawna moja blizna jest niewidoczna jest cienka jak po przecieciu żyletka i w kolorze skory
Fajnie masz moja nadal czerwina i niestety nie jest jak niteczka dobrze, że tak nisko to pod majteczkami nie widać
Podziel się: