reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak to jest po cesarce??

moja blizna jest prawie niewidoczna,nie swedzi,nie boli. na poczatku chcialam ja smarowac cepanem,ale stwierdzilam,ze chce miec pamiatke po porodzie,tym bardziej,ze jest schowana ;D

reklama
a ja o mojej bliźnie już dawno zapomniałam bo nie widać ją.... nie swędzi tylko czasami w środku brzuszek mnie czasami trochę boli jak by szwy miały popękać ;D

ja zaczęłam smarować tę blzinę jakimś kremem na blizny właśnie i jest troszeczke bledsza :) i chciałabym zacząć niedługo ćwiczyć i mam nadzieję ze już nic nie będzie bolało :p :) .

Hej Kobitki Ja Jestem Ponad 2 Lata Po Cc I Niewiem Czy Jestem Wyjatkiem Ale Co Prawda Wrocilam Do Swojej Wagi Z Przed Ciazy Ale Paskudne Rozstepy I Falda Skory Nad Cieciem Zostala Niestety. Moze Ja Tez Wyprubuje Ten Cepan?? Stosowalam Ten Z Avonu I Wiele Innych Ale Nic Nie Dalo. Podobno Mustela Jest Skuteczna Ale Cena Niezla.

Mój brzuch wrócił co prawda do stanu z przed cc ale jakieś 2tyg Mateuszek kopnął mnie po kąpieli jak go ubierałam w bliznę i teraz cały czas mnie w tym miejscu boli.Nie wiem co z tym zrobić?

Do góry