reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak to działa?! O zajściu w ciąże.

reklama
a jest możliwość że to nie Twój dzidziuś ?

2 razy w życiu spuściłem się ale w prezerwatywie i to z rok temu! Jak sie kochaliśmy to zawsze wyjmowałem długo przed i jedyne czego sie obawiałem to ta "ślizga wydzielina" Wiem że miała stosunek 26- 28 czerwca z moim kumplem! Po czasie sie dowiedziałem! Ja bylem u niej
16 czerwca 23 czerwca 1 lipca 3lipca! Wiem że w tym okresie popadła w złe towarzystwo i nadużywała narkotyki i alkohol ;/! W poniedziałek ginekolog(prywatny) powiedział że jest w 6 tygodniu! Okres zaczął jej się 7 czerwca a następny miał sie zacząć 5 lipca! Krwawienie trwa u niej 6 dni! 7 czerwca było słabsze niż zwykle! Trochę nie pasuje z opinia lekarza;/! W czym jest więcej prawdy:
- lekarz sie pomylił i powinien powiedzieć 7 tydzień bo okres dostała 7 a nie 10-12
- lekarz i USG mają większą rację nawet kiedy prawdziwsza data to 23(według kalendarzyka)?

Jeśli to mój to wszystko jej przebaczę i zaopiekuje sie nim!!!
Jeśli to kogoś innego to i tak jej pomogę na wzgląd przez te wszystkie lata choć nie obiecuje że się z nią ożenie!

P.S. Dziecko będę Kochać co nie oznacza że matka również zostanie obdarowana uczuciem!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z miesiączki przypuszczalna data załodnienia to 22 czerwca więc data 23 jak byłeś u niej jest dla mnie bardziej prawdopodobna

a powiedź czy jesteś pewny tej daty miesiączki ?
czy to jest data którą ona Ci powiedziała ?

Tak! Ona powiedziała mi o tej dacie! A jak mogę to sprawdzić? Kiedy byłem u niej 11 jeszcze miała okres!
Problem polega na tym że według mnie mało możliwe było to abym ja zrobił to dziecko;/

tak to właśnie jest ze stosunkami przerywanym :sorry2:

mam mieszane uczucia
nie wiem
jedyna pewność to badania po urodzeniu dziecka

nie wiem kogo mi bardziej żal ciebie czy jej :sorry2::-(

tak to właśnie jest ze stosunkami przerywanym :sorry2:

mam mieszane uczucia
nie wiem
jedyna pewność to badania po urodzeniu dziecka

nie wiem kogo mi bardziej żal ciebie czy jej :sorry2::-(

Szczerze to gdyby nie jej rozwiązłość byłbym pewnym ojcem martwiącym się jedynie o to aby dziecko urodziło się zdrowe i w ogóle żeby wszystko było ok!!!

A o co Ci chodzi z tym stosunkiem "przerywany"?! Dodaj że był to stosunek przerywany w prezerwatywie!!! Ja nie biegałem pijany szukając jej koleżanek aby zrobić jej na złość kochając się z nimi!!!

P.S. Czyli kalendarzyk ma tu większą przewagę od ginekologa i bardziej prawdopodobna jest wersja 23 od 26-28??

mam nadzieję że to dziecko będzie dla niej tym punktem w życiu gdzie wszystko sie zmienia
i wejdzie na właściwą ścieżkę

mam nadzieje że będzie miała wsparcie w kimś ktio jej pomoże a nie będzie kolejną samotną w ciąży , samotną z dzieckiem ,chociaż czasem tak jest lepiej

ale to nie jest ten temat wątku :sorry2:

jeśli nie było stosunku 23 czerwca bez prezerwatywy to ja już nic nie kumam :confused:

mam nadzieję że to dziecko będzie dla niej tym punktem w życiu gdzie wszystko sie zmienia
i wejdzie na właściwą ścieżkę

mam nadzieje że będzie miała wsparcie w kimś ktio jej pomoże a nie będzie kolejną samotną w ciąży , samotną z dzieckiem ,chociaż czasem tak jest lepiej

ale to nie jest ten temat wątku :sorry2:

jeśli nie było stosunku 23 czerwca bez prezerwatywy to ja już nic nie kumam :confused:

No właśnie!!! Również się nad tym zastanawiałem! W najgorszym przypadku prezerwatywa mogła dostać małej dziurki i wydostała sie ta "ślizga wydzielina" w instrukcji często o tym piszą! Sperma na 100% odpada!!! Na pewno się nie dostała! Tego jestem pewny! Ona śmiało mówi że to ja! A jak zapytałem a może ten kolega jest ojcem?? Ona na to: to jest fizycznie niemożliwe! Chodziło jej o to że dni sie nie zgadzają! Teraz wiem ze te 6 tygodni to naprawdę 4 i by pasowało! Jednak ten okres mnie trochę zwodzi;/! Tylko żeby wiadomo było co ma większą skuteczność oceny: lekarz czy kalendarzyk!

reklama
powiem tak
największą prawdę w tym przypadku może wykazać USG
czym usg jest wykonane wcześniej tym jest mniejsza pomyłka
ale czy w tym przypadku różnicy tylko 3 dni jest to tak naprawdę możliwe
nie mam pojęcia
trzeba do lekarza

Do góry