reklama
natka86
mamusia Zosieńki
Cykl trwa u niej 28-29 dni. Czyli data 26-28 jest realna data?? Jesli nie to jaka wy dajecie?? W poniedziałek tego tygodnia ginekolog stwierdził 6 tydzień! Powiedziała że powinna mieć okres 5 lipca!
tak to całkiem realna data kiedy mogło dojść do zapłodnienia
Cykl trwa u niej 28-29 dni. Czyli data 26-28 jest realna data?? Jesli nie to jaka wy dajecie?? W poniedziałek tego tygodnia ginekolog stwierdził 6 tydzień! Powiedziała że powinna mieć okres 5 lipca!
powiedź nam kiedy miała 1 dzień ostatniej miesiączki
natka86
mamusia Zosieńki
a kiedy miała ostatnio miesiączke?
chodzi mi którego czerwca?
chodzi mi którego czerwca?
powiedź nam kiedy miała 1 dzień ostatniej miesiączki
wlasnie-tak bedzie najszybciej
natka86
mamusia Zosieńki
jeśli miała ostatnią miesiączkę około 10-12 czerwca to data zapłodnienia jest ok
J
JaVoR666
Gość
7 czerwca
natka86
mamusia Zosieńki
no to może być...
chociaż bardziej prawdopodobne by było gdyby ta jej miesiączka była po 10 czerwca.... ale w sumie to tylko 2-3 dni różnicy-nie zawsze owulacja jest tego 14dnia są wachania...
ja ci powiem tak, moj ostatni okres zanim zaszłam w ciąze był 23 marca,a zapłodnienie 9 kwietnia(wiem dokładnie, bo wtedy tylko ten jeden raz się kochałam) to masz 17 dni po pierwszym dniu ostatniej miesiączki...
chociaż bardziej prawdopodobne by było gdyby ta jej miesiączka była po 10 czerwca.... ale w sumie to tylko 2-3 dni różnicy-nie zawsze owulacja jest tego 14dnia są wachania...
ja ci powiem tak, moj ostatni okres zanim zaszłam w ciąze był 23 marca,a zapłodnienie 9 kwietnia(wiem dokładnie, bo wtedy tylko ten jeden raz się kochałam) to masz 17 dni po pierwszym dniu ostatniej miesiączki...
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
a jest możliwość że to nie Twój dzidziuś ?
właśnie?
bo chyba nie jesteś zadowolony z tego faktu..
Podziel się: