reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No niezle kajenka, oj mam nadzieje ze i u mnie tak ladnie pojdzie :-)
Agnieszka18
łłł aaa łłłł
Ines Ty to jesteś gigant - jak Ci się udało tak schudnąć?????
Moja waga przed ciążą - 60
w czasie - 74
teraz 60
I nic stoi bez względu na to co jem i ile
Ines Ty to jesteś gigant - jak Ci się udało tak schudnąć?????
Moja waga przed ciążą - 60
w czasie - 74
teraz 60
I nic stoi bez względu na to co jem i ile
Kurczę właśnie Agnieszko NIJAK :-) Ja myślę że schudłam przez zdrowe odżywianie przy karmieniu i niestety przez szpital i nerwy na początku :-( Poza tym nie mam skłonności do tycia. Naprawdę muszę się obżerać i nie ruszać żeby utyć... Teraz sporo się ruszam przy dzidzi dość zdrowo staram się jeść (ale wcale nie mało bo pojeść sobie lubię ) i to tyle... Przed ciążą utyłam bo miałam siedzącą pracę i obżerałam się wciąż pizza i innymi świństwami. Teraz takich rzeczy jem baaaardzo mało (choć zdarzyło mi się już pizze zjeść ) I to pewnie dlatego schudłam i nie tyję... Wszystko zależy od organizmu.
reklama
PaulinaAnna
Oj to ja tu jestem "hipopotam" przed ciaza 70 kg, na poczatku schudlamdo 65 a na koniec ciazy mialam 75kg,po porodzie spadlam do 66 i teraz juz mam 71 ....a najgorsze to jest to ze przez swita przy mojej mamie to zawsze ciasteczko, lodzik i na sniadanko, kolacje paroweczki i sie rozepchalam, teraz nie potrafie sobie odmowic nic
Wlasnie sie zastanawiam nad jakims aerobikiem ale tutaj to tak zdzieraja w klubach sportowych ze chyba pozostaje mi skakanie w domu przed lustrem
Wlasnie sie zastanawiam nad jakims aerobikiem ale tutaj to tak zdzieraja w klubach sportowych ze chyba pozostaje mi skakanie w domu przed lustrem