reklama
rudykot2
Mama Franka Baranka
8 kilo na plusie, z czego Franuś waży 3500 jak na razie. Cieszę się, że tak mało utyłam i liczę na to, że przy pomocy karmienia dodatkowe kilogramy mi spadną
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
A kto mi powie jak ja mam liczyc swa wage.
Zaczelam ciaze z 70 kg, przez pierwsze 4 miesiace tak wymiotowalam ze spadlam do 65kg a teraz mam 75 kg. To jestem tak jakby tylko 5 kg do przodu
Zaczelam ciaze z 70 kg, przez pierwsze 4 miesiace tak wymiotowalam ze spadlam do 65kg a teraz mam 75 kg. To jestem tak jakby tylko 5 kg do przodu
Agnieszka18
A u mnie 13,5 kg do przodu byle nie więcej o zgrozo kiedy ja to zrzucę
nadia
Ja bym Paulinko liczyła przyrost wagi od tej najniższej jaką osiągnęłaś na początku ciąży;-)
Ja za to ostatnio ponownie zmierzyłam swoją "talię" i w przeciągu 3 tygodni przybyło mi 6cm!! Czyli obecnie mam 109 w pasie, raptem 40 cm więcej niż przed ciążą
Ja za to ostatnio ponownie zmierzyłam swoją "talię" i w przeciągu 3 tygodni przybyło mi 6cm!! Czyli obecnie mam 109 w pasie, raptem 40 cm więcej niż przed ciążą
PaulinaAnna
Ja tez tak sadze ze powinnismy z Justyna liczyc od najnizszej wagi, tym bardziej ze po porodzie spadek wagi bedzie wiekszy niz te moje najmniejsze 5 kg, wiec nielogicznie bym przytyla.
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja to Was czytam z zazdrością - boję się, że jakby mnie ktoś z greenpeace zobaczył to by mnie chciał do oceanu zepchnąc
Ważę o 20 kg więcej teraz mam 75kg i w pasie mam 118 cm czyli 55 cm na plusie.
miesiąc temu kupiłam nowe buty o 1,5 rozmiara większe niż przed ciążą i są mi już za małe, a dziś sobie leżałam na boczku i miałam stopę opartą o kanapę i jak ją wyprostowałam to się wystraszyłam wyglądało to jakbym miała złoną z dwóch różnych stóp pół wąskiej pół grubaśnej.
Mężuś mnie pociesza że to woda tak mi się zbiera bardzo.
Ja juz mam dość, w kręgosłup to mi ktoś chyba ołów wlał buuuuuuuuu
:sick:
Ważę o 20 kg więcej teraz mam 75kg i w pasie mam 118 cm czyli 55 cm na plusie.
miesiąc temu kupiłam nowe buty o 1,5 rozmiara większe niż przed ciążą i są mi już za małe, a dziś sobie leżałam na boczku i miałam stopę opartą o kanapę i jak ją wyprostowałam to się wystraszyłam wyglądało to jakbym miała złoną z dwóch różnych stóp pół wąskiej pół grubaśnej.
Mężuś mnie pociesza że to woda tak mi się zbiera bardzo.
Ja juz mam dość, w kręgosłup to mi ktoś chyba ołów wlał buuuuuuuuu
:sick:
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
U nas 14 kg na plusie:-( ...
No ale mam nadzieje ze dzidziuś kilogramy wyssie z moim mleczkiem:-)
No ale mam nadzieje ze dzidziuś kilogramy wyssie z moim mleczkiem:-)