reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Gufi w sumie masz racje... hahaha
Ja przed ciaza wazylam 50kg przy wzroscie 177,5cm, wiec nawet sie ciesze, ze troche przytylam, bo nareszcie wygladam zdrowo i normalnie a nie jak anorektyczka...Moze nei schudne znowu do wagi wyjsciowej...

U mnie tak skacze..raz +10, a raz +9 i tak już od 1,5 miesiąca (od momentu jak wykryto cukrzycę ciążową, na tej dietce jakoś nie da sie utyć)Ale to i dobrze..mężuś mówi,że dupcia zmalała..i ogólnie brzusio rośnie a ja nie bardzo. No cóż, mile łechcą te komplementy. No ale przed ciążą miałam ziomowe zapasy, wiec wcale nie martwi mnie obecna waga. Mam nadzieję tylko aby synuś rósł prawidłowo a tą dietką cukrzycowa dostarczam mu wszytkich potrzebnych budulców. On jest najważniejszy. Własnie, nasze maleństwa są najważniejsze a nie te kilogramy. Natura wie co robi :))

Ja mam jeszcze miesiąc do porodu, a przytyłam 15 kg. Ginek mówi, że już stop. Ale na to nie ma się chyba większego wpływu, bo jak mi się chce jeść, to myślę, że i synkowi też :( i wtedy jem :) i jesteśmy razem zadowoleni.
Również mam nadzieje, że schudne do wiosny 8)
ale zdrowie dzidziusia najważniejsze

A ja jak nie tylam to stalo w miejscu, a jak ruszylo to od 20 do 35 tyg 12 kg, w tym 2 kg przez ostatnie 2 tyg! Jak tak dalej pojdzie, to jeszcze z 5 dojdzie....

Dziewczyny, jak Was czytam to zaczynam się poważnie denerwować. Od 14 lipca nie przytyłam ani kilograma :mad: :mad: :mad:Fakt, że przed ciążą miałam nadwagę, a do tego dnia dobiłam 7 kilo do przodu i na tym się skończyło. Brzuch mi rośnie bo go mierzę ale nic nie tyję. Jem normalnie, nawet powiem, że staram sobie podmaślić i nić. Boję się, że maluch jest niedożywiony. Lekarz będzie go ważył i mierzył dopiero za tydzień bo taki ma zwyczaj, wcześniej nie chciał tego zrobić - nie wiem dlaczego :( :( :(Wyniki mam dobre, mały sie rusza prawidłowo, miałam wczoraj robione KTG i USG i ponoć wszystko ok. Już sama snie wiem co myśleć. Słyszałyście o takich przypadkach??Przecież teraz powinnam przytyć a tu nic. Czy to możliwe, że mały ze mnie wszystko czerpie ???
Pocieszcie mnie, że z małym ok - proszę ::) ::) ::)

reklama
Rudykot ja Cie nie bede pocieszac :p, ja Ci powiem ze napewno z malym wszystko OK :) nie denerwuj sie :) ... moja kolezanka przytyla tyle co na poczatku tylko, teraz stoi w miejscu a z maluchem jest tak jak byc powinno :) ... buziaki :-*

Do góry