reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak sobie radzicie z samotnością w ciązy??

reklama
No więc umówiłam się na poród w sobote. Mam się wstawic o 8 rano w szpitalu. Po 9 podłaczy mi kroplówke z oxy i będziemy czekac na reakcje... oby dobra i oby szybko poszło. Bedzie ze mna moj lekarz wiec narazie jestem w miare spokojna ;)) Mam nadzieje ze szybko pojdzie i poród jakos zniose... w miare dobrze ;))

No bardzo, chcialabym zeby juz byla sobota. Wiem ze bedzie bolalo i to bardzo, ale z drugiej strony wiem tez ze mnie nie ominie ten bol, czy pojde rodzic teraz czy poniej... przezyc to trzeba innego wyjascia nie ma, wiec wole juz i potem juz tylko cieszyc sie z nardzin Juleczki :) wiec czekam sobie spokojnie na ta sobote a to juz pojutrze. mam tylko nadzieje ze kroplowka zadziala na mnie jak trzeba i porod sie nie bedzie zbyt dlugo przeciagal no i ze zadnych komplikacji nie bedzie!

Wszystko na pewno będzie dobrze :) A ja się dzisiaj na wizycie dowiedziałam, że dostałam cukrzycy ciążowej...Mam skierowanie do poradni i tam pewnie mi badania powtórzą. I mam nadzieję, że się okaże, iż drugie badania wyszły mi dobrze, a te pierwsze...to pewnie dla tego, że najadłam się za dużo słodkiego wieczorem czy w przeddzień :)

Na pewno bedzie ok, jak sie najadlas slodyczy to nic dziwnego ze ci cukier skoczyl. Trzymaj jutro za mnie kciuki zeby szybko i w miare latwo poszlo hihi :)

reklama
Do góry