No po otwarciu przewodu nie pokarmowego bynajmiej musze to zrobic w tym roku bo potem stracę prawo do doktoryzowania się pod UG...podobno - wolę nie sprawdzać czy to prawda bo trochę za dużo kasy i nerwów może mnie to kosztować
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska nawet nie chce tego slyszec!!!!Ma byc owszem dluga ale upalna...tak w plusie z 30 ...To bedzie rekompensata za to dupiaste lato
A mi jakoś lato nie dało się we znaki. Nawet powiedziałabym, że się zdrowo w tym roku powygrzewałam. :-) Tam gdzie byliśmy było ładnie. A jak było 2 tygodnie zimno i brzydko w lipcu, to byłam w Warszawie i to było tu po ogromnych upałam, więć się nawet cieszyłam na to chwilowe ochłodzenie.
Mamoociki, heatherki - gdzie wy chodzicie na te spontaniczne spacery razem,???? my tez chcemy z Wami))))
Basiu - jak przyjedziecie - to daj znac))koniecznieeee
a watek tatusiowy,- moj maz tez super gotuje, dzisiaj zrobil spagetthi carobonara) mniam, mniam))) a ja jestem makaroniarz i Mati tez)) mniam, mniam
Basiu - jak przyjedziecie - to daj znac))koniecznieeee
a watek tatusiowy,- moj maz tez super gotuje, dzisiaj zrobil spagetthi carobonara) mniam, mniam))) a ja jestem makaroniarz i Mati tez)) mniam, mniam
Aniu, spotykamy się w pakru Dreszera lub w ogródku jordanowskiem przy Odyńca. Albo na Polach Mokotowskich.
Ja mieszkam przy metrze Wierzbno, a Heatherki przy Polach Mokotowskich. No i tak się umawiamy, żeby nam było wygodnie.
ZAPRASZAMY!:-)
Ja mieszkam przy metrze Wierzbno, a Heatherki przy Polach Mokotowskich. No i tak się umawiamy, żeby nam było wygodnie.
reklama
Aniu, spotykamy się w pakru Dreszera lub w ogródku jordanowskiem przy Odyńca. Albo na Polach Mokotowskich.
Ania, pewnie ze przyjezdzaj!!! W ogole fajnie by bylo, jakby sie warszawskie cioteczki zgadaly na spontaniczny spacerek hihi
Mamoocik, a wiesz gdzie mnie ostatnio spontanicznie wywialo? Do Lazienek Ode mnie na piechote to naprawde rzut beretem - rany, jak to fajnie mieszkac w miescie
Podziel się: