reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
My wczoraj się ważyliśmy u dr i waga 9040g. Mały siedział na wadze i się rechotał, więc trochę to potrwało aż w końcu mieliśmy dobry wynik :p

Słuszna waga, a taki szczuplutki. ;) W mięśnie poszło.

Elena u nas tez już na najniższym poziomie. Alek zaczął się niebezpiecznie wychylać i bałam się go zostawiać. Mąż dosłownie wczoraj opuścił. Teraz łóżeczko dziwnie wygląda. Jak więzienie ;)

Zgadza się. Już mu mówiłam, że siedzi za kratkami. ;)

Zawsze myślałam że wczesniej urodziłaś a nasze szkraby sa z tego samego dnia :) O której godzinie urodziłaś?
9:25 z brzucha wyciagniety :-)
Martini Aluśki też z 3 :-) I Adam Małysz tylko rocznik inny ;-)
A mój doskonali "papapa" na widok taty:-p:-p:-p Jezdzi sobie paluszkami po ustkach i tak guglocze i teraz na wszystko łebkiem kręci nie :-)
No i właśnie próbował mi myszke ukraśc bo się na pufke przeniosłam przy łozku. No i kocha kable...
No i cały impet poszedł w rozwuj ruchowy choc widze, że coraz bardziej się stara powtarzać kosi kosi czy jak mówie i śpiewam :-)

Mikołaj raczkuje po całym domu- ale czepił się dwóch rzeczy- kontaktu- który jest bardzo niebezpieczny bo są w tym gniazdku przebicia, a on go traktuje jak podpis w dzienniku wejść i wyjść- zawsze musi kłapnąć ręką :) Czasami jak już widzę co zamierza, to wołam " MIKOŁAJ!" a ten się śmieje jak w filmach ci "żli" i ręką pac o gniazdko

i miski z kocią karmą- ooo tam to potrafi kilka razy z rzędu przejść z 8 metrów przez wszystkie pokoje, i od razu rączka w miskę i przeżuca kocią karmę i się przy tym telepie ze szczęścia

Mamolka czasem żarcie dla kota, czy psa ma więcej mięsa, niż jakaś tam wędlina w sklepie po niskiej cenie.

Elena :D Ja karmię swojego kota dobrym żarciem (acana, royal canin) ale nie chciałabym, żeby się dzielił z Igorem ;/

reklama
Do góry