reklama
S
Silmiriel
Gość
Sądzę, że biały, ewentualnie jakiś różowy, żeby się czuł jak w domu
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Oo Nie, o nie! moje panie to już zalatuje PERWERSJĄ! I tak bym tych biednych plemniczków szybko nie uśmiercała, czytałam kiedyś w zapewne iście inteligentnym artykule że rycerzyki tudzież "pływaki" w środowisku mokrym radzą sobie znakomicie, mogą kilka ładnych dni przetrwać, więc czym prędzej trzeba lecieć do miseczki i ratować biedaków! to okrucieństwo skazywać ich na tak okrutną i powolną śmierć
S
Silmiriel
Gość
Kaamaa, a jak chcesz je odłowić?
Trochę mi się przydrzemało na kanapie, polucji nie miałam
W kwestii miseczki koniecznie musi być nieprzezroczysta by płynąc do brzegi plemniczek łbem nie huknął o rant miseczki bo wtedy śmierć na miejscu a Towarzystwo Ochrony Plemnika wtedy nas posądzi o znęcanie się nad pływaczkiem... Po drugie Misia ty jesteś zboczuch okrutny paszczom bys chciała... a jak ktoś ma ubytki w uzębieniu to co? śluzą będą uciekać!
Proponuję siateczką łapać i wieszać za ogonki celem późniejszego zużycia
W kwestii miseczki koniecznie musi być nieprzezroczysta by płynąc do brzegi plemniczek łbem nie huknął o rant miseczki bo wtedy śmierć na miejscu a Towarzystwo Ochrony Plemnika wtedy nas posądzi o znęcanie się nad pływaczkiem... Po drugie Misia ty jesteś zboczuch okrutny paszczom bys chciała... a jak ktoś ma ubytki w uzębieniu to co? śluzą będą uciekać!
Proponuję siateczką łapać i wieszać za ogonki celem późniejszego zużycia
monika1977
Fanka BB :)
Jesteście niemożliwe.
Na farbowanym wątku też byłam i uśmiałam się do łez.Chyba zacznę Was śledzić bo nikt dawno mnie tak nie rozbawił.
Pozdrawiam .
Na farbowanym wątku też byłam i uśmiałam się do łez.Chyba zacznę Was śledzić bo nikt dawno mnie tak nie rozbawił.
Pozdrawiam .
Anko Ty przy paśniku NFZ jest łaskaw i gwarantuje Ci opiekę dentystyczną gratis żeby nie było także kobiety do gabinetów łatać tamy i śluzy
nabyłam Młodemu zestaw zabawek do kąpieli ... linku nie wrzucę żeby nie było że reklama ale ... w zestawie jest siateczka do łowienia ... tylko nic o plemnikach nie było w instrukcji ...
a miseczkę nabyłam NIEBIESKĄ
Należy powołać do życia Towatrzystwo Ochrony Plemnika !!!!
Wolność dla plemnika i swobody obywatelskie też
nabyłam Młodemu zestaw zabawek do kąpieli ... linku nie wrzucę żeby nie było że reklama ale ... w zestawie jest siateczka do łowienia ... tylko nic o plemnikach nie było w instrukcji ...
a miseczkę nabyłam NIEBIESKĄ
Należy powołać do życia Towatrzystwo Ochrony Plemnika !!!!
Wolność dla plemnika i swobody obywatelskie też
reklama
S
Silmiriel
Gość
Bo dla chłopca kupiłaś... to przecież swoich nie będzie odławiał..
Podziel się: