reklama
Kaamaa dziękuję, jednak w głębi duszy się obawiałam że kopa dostanę za tę wizję... na wizje nie ma rady i czułam się jak Pytia siedząca na trójnogu w oparach kadzideł....
Wy macie też nierówno pod sufitem, jakie martwe kijanki jak one kraulem w tej miseczce
Wy macie też nierówno pod sufitem, jakie martwe kijanki jak one kraulem w tej miseczce
Jak kraulem? Ogonkami wiosluja?? No, wez sie - to najwyzej delfinkiem... Taka duza i sie nie zna...
A swoja droga, to... Ktos opracuje temat "wplyw watku o podmywaniu na czestotliwosc korzystania z toalety"? Tylko tu wlazlam i musialam leciec do misecz... nie, do muszelki.
A swoja droga, to... Ktos opracuje temat "wplyw watku o podmywaniu na czestotliwosc korzystania z toalety"? Tylko tu wlazlam i musialam leciec do misecz... nie, do muszelki.
Nastrój mi się poprawił
Wam tylko temat podsunąć i zaczynacie się znęcać, a tu poważny problem jest.
A czy te biedne plemniczki w misce przypadkiem nie oddadzą ducha? Wtedy to by była ich ostatnia droga - odrobina szacunku im się należy.
No, spadam do dzieciaka (nawiasem mówiąc jeden taki plemnik miał udział w jego stworzeniu, więc będę zawsze bronić rodu plemników!)
Wam tylko temat podsunąć i zaczynacie się znęcać, a tu poważny problem jest.
A czy te biedne plemniczki w misce przypadkiem nie oddadzą ducha? Wtedy to by była ich ostatnia droga - odrobina szacunku im się należy.
No, spadam do dzieciaka (nawiasem mówiąc jeden taki plemnik miał udział w jego stworzeniu, więc będę zawsze bronić rodu plemników!)
Misia koniecznie musisz nam przekazać wyniki obserwacji, wtedy dojdziemy do porozumienia co do stylu pływackiego... zasadniczo skoro kijanki to może żabką zasuwają w odmętach miseczki?
Skojarzyło mi się z ostatnią drogą i muszelką jak mały Maciuś uczył pływać rybki w sedesie... przypuszczam, że to mniej więcej to samo więc pochylmy czoła przed pływaczkami
Skojarzyło mi się z ostatnią drogą i muszelką jak mały Maciuś uczył pływać rybki w sedesie... przypuszczam, że to mniej więcej to samo więc pochylmy czoła przed pływaczkami
S
Silmiriel
Gość
Polecę dalej (moderatorki nas wywalą za znęcanie się). Bo mnie się jeszcze rzuciła wizja wypłukiwania plemników z pochwy, np strzykawką, bo przecież dla niektórych to paskudztwo... I jak one dostaną pędu od tego ciśnienia to one potem w wir wpadają i biednym się w główkach kręci
S
Silmiriel
Gość
Oj, jak ja bym chciała, żeby mnie połaskotało...
A w tym zlewie z otłuszczonymi garami.. To może tak razem z nogami od razu myć, na kremie się zaoszczędzi
A w tym zlewie z otłuszczonymi garami.. To może tak razem z nogami od razu myć, na kremie się zaoszczędzi
reklama
joannach
Zaangażowana w BB
Silmiriel ta strzykawka to jawne znęcanie się !!!
Podziel się: