reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

cilesty są bee, mój lekarz mówi że niewiele kobiet dobrze się czuje po tych tabsach, mają ponoć sporo hormonów

a ja kiedyś oszaleję, od jakiś 2 miesięcy boli mnie gardło, teraz boli tylko w nocy i rano, katar miałam przez jakies 3 tygodnie teraz prawie nie mam, ale ciągle czuję spływającą wydzielinę w gardle, chrząkam, kwękam, odkrztuszam - szlag mnie trafia
a najlepsze jest że byłam u 3 lekarzy i mówią że wymyślam bo gardło czyste.... jutro robię kolejne podejście tym razem endokrynolog... jeśli okaże się ze z tarczycą ok to będę wrzeszczeć o skierowanie do alergologa... szczerze mówiąc pomysły mi się już kończą - co to może być????

reklama
Oj Wisnia wspolczuje :( jeszcze na dodatek lekarze nie moga tego wyjasnic, nie lubie takich niejasnosci bo przeciez czesto sie zdarza ze cos lekarze przeoczą...oby to nie byla tarczyca Wisnia
a moze to jakas alergia na coś ??

Wiśnia zdrówka :tak:........ja kurczę też czuję ciągle coś w gardle :baffled: jagby kluchę i aż się duszę czasami i ciągle mam nos zapchany :baffled:

Nuśka mnie głowa bolała po micrgynonie czasem aż po 5 dni potem miałam z 3 dni przerwy i na nowo :baffled:zmieniłam tabletki i po cilest jest ok :tak:

cilesty są bee, mój lekarz mówi że niewiele kobiet dobrze się czuje po tych tabsach, mają ponoć sporo hormonów

a ja kiedyś oszaleję, od jakiś 2 miesięcy boli mnie gardło, teraz boli tylko w nocy i rano, katar miałam przez jakies 3 tygodnie teraz prawie nie mam, ale ciągle czuję spływającą wydzielinę w gardle, chrząkam, kwękam, odkrztuszam - szlag mnie trafia
a najlepsze jest że byłam u 3 lekarzy i mówią że wymyślam bo gardło czyste.... jutro robię kolejne podejście tym razem endokrynolog... jeśli okaże się ze z tarczycą ok to będę wrzeszczeć o skierowanie do alergologa... szczerze mówiąc pomysły mi się już kończą - co to może być????
Wisnia,chyba Cie nie pociesze,ale masz szereg objawow wskazujacych na chore zatoki:-(.Wiem cos o tym,bo ja coruje od 2 lat,a teraz(we wtorek) wykryto,ze i moj synek 10-letni tez:baffled:.
U mnie jest juz niestety przewlekle zapalenie zatok:baffled: i mam zatkana jedna dziurke w nosie,wrazenie kataru o roznej intensywnosci,ktorego nie moge wydmuchnac,bol gardla tez mam od okolo 2 miesiecy(sporo oddycham teraz ustami i gardlo jest podraznione i dodatkowo narazone na rozne swinstwa z powietrza),splywajaca wydzielina to normalka:baffled:.Ja co prawda nie pochrzekuje,ale moj bartus tak.I pani Dr hab z Warszawy powiedziala,ze to typowe objawy...:baffled:.I bartus tez jej mowil,ze gardlo go boli,a ona powiedziala,ze jest czyste...
Radze Ci sie wiec udac sie do laryngologa.Mialam zrobione przeswietlenie zatok i wyszla na nim zacieniona prawa zatoka...Nie życze CI,zeby to były zatoki:no:.

Wisnia,chyba Cie nie pociesze,ale masz szereg objawow wskazujacych na chore zatoki:-(.Wiem cos o tym,bo ja coruje od 2 lat,a teraz(we wtorek) wykryto,ze i moj synek 10-letni tez:baffled:.
U mnie jest juz niestety przewlekle zapalenie zatok:baffled: i mam zatkana jedna dziurke w nosie,wrazenie kataru o roznej intensywnosci,ktorego nie moge wydmuchnac,bol gardla tez mam od okolo 2 miesiecy(sporo oddycham teraz ustami i gardlo jest podraznione i dodatkowo narazone na rozne swinstwa z powietrza),splywajaca wydzielina to normalka:baffled:.Ja co prawda nie pochrzekuje,ale moj bartus tak.I pani Dr hab z Warszawy powiedziala,ze to typowe objawy...:baffled:.I bartus tez jej mowil,ze gardlo go boli,a ona powiedziala,ze jest czyste...
Radze Ci sie wiec udac sie do laryngologa.Mialam zrobione przeswietlenie zatok i wyszla na nim zacieniona prawa zatoka...Nie życze CI,zeby to były zatoki:no:.

O tym samym pomyślałam...u mnie podobnie wszystko wyglądało...i często nadal sie powtarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj Wiśnia, oby nie to..

byłam u fryzjera :baffled: zapłaciłam 180zł a mi się nie podoba :-:)hmm::hmm::hmm: zrobiłam sobie ciemny kolor a zawsze miałam jasny może musze się przyzwyczaić ale i tak wyglądam okropnie :-:)-:)-(

reklama
Do góry