reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Nuśka, omijaj te zarazki :-), zdrówka życzymy:tak: u mnie spokój, ale ostatnio jestem tak zmęczona że chodzę spać zaraz jak Lenka zaśnie a rano i tak nie mogę wstać. (ostatnio próbuję jakoś dłużej posiedzieć bo to aż wstyd chodzić spać o 21)

No właśnie zastanawiałam się jak to z tymi miesiączkami jest:confused:. Dziękuje za odpowiedzi:tak:. Następna ciąża to i tak nie byłby problem, bo planujemy zacząć starania w marcu, kwietniu, więc te dwa czy trzy miesiące różnicy to chyba nie problem:-p Poza tym byłabym w szoku, że raz bez zabezpieczenia wystarczył, ale z drugiej strony raz wystarczy:-p:-D

WolfiA jak byłam w drugiej ciąży to też ten jeden raz wystarczył...

reklama
Bylam dzisiaj u lekarza i sie okazala ze nie mam barku nadwyrezonego tylko infekcje wirusowa ktora spowodowala zapalenie miesnia dostalam 3 zastrzyki do tego miesnia ALE BOLALO NORMALNIE MASAKRA i tabletki minimum do tygodnia musi popuscic do tego oko mi sie przekrwilo jak u Jacki :baffled:a na poczatku lutego na badanie krwi i ekg ,

Do góry