reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
W grudniu dostałam pierwszą @ od porodu, ale w tym miesiącu jeszcze jej nie mam. Czekam ponad miesiąc, a zawsze miałam regularne 28-29dniowe cykle. No i nie wiem co teraz? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak? Jak myślicie?
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
moze to musi się wszystko uregulować dopiero... a ciąża nie wykluczonaW grudniu dostałam pierwszą @ od porodu, ale w tym miesiącu jeszcze jej nie mam. Czekam ponad miesiąc, a zawsze miałam regularne 28-29dniowe cykle. No i nie wiem co teraz? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak? Jak myślicie?
Ciązy oczywiście wykluczyć nie można jak się współżyje, ale ja początkowo miałam miesiączki co 2 miesiące, dopiero czwarta czy piąta pojawiła się po miesiącu i od tegj pory mam mniej więcej co miesiąc (ale jeszcze bardzo nieregularnie).
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
W grudniu dostałam pierwszą @ od porodu, ale w tym miesiącu jeszcze jej nie mam. Czekam ponad miesiąc, a zawsze miałam regularne 28-29dniowe cykle. No i nie wiem co teraz? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak? Jak myślicie?
Wolfia, ja moja pierwsza dostalam pod koniec pazdziernika a nastepna byla 20 grudnia.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
No właśnie zastanawiałam się jak to z tymi miesiączkami jest. Dziękuje za odpowiedzi. Następna ciąża to i tak nie byłby problem, bo planujemy zacząć starania w marcu, kwietniu, więc te dwa czy trzy miesiące różnicy to chyba nie problem Poza tym byłabym w szoku, że raz bez zabezpieczenia wystarczył, ale z drugiej strony raz wystarczy
reklama