reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Matylda ja myślę że się udało i nawet ta słabiutka kreska już oznacza.... ;-)(ciche gratki składam:-) ;-))

Kasiu zdrówka dla syna :tak: oby was nie złapało :no:

Mysia a jak tam u was sytuacja z drugim bąblem coś wspominałaś że chciałabyś ?

no i na Karolinę czekamy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobiłam test. jedna krecha mocna, a druga taka słabiuteńka po 10 minutach wyszła:-) jestem totalnie skołowana :sorry2: W piątek powtórzę test. Na wszelki wypadek jeszcze się nie cieszę, i szperam po internecie czy to ciąża czy nie:blink:

[

U mnie 10 dni po terminie @ była dopiero druga tłusta kreska,a tak to cień-cienia,widoczny pod światło.
To,co witamy na sierpniówkach?Czy to juz wrzesień?
Ja bym juz gratulowała,he,he.:tak:

Matylda ale superowo:tak::-) ja tam tez uwazam, że juz mozna gratulowac, no ale dobra, poczekamy do nowego roku:tak:;-)

mój mąz stwierdził wczoraj: ale bedziemy mieli pracowity poczatek roku:-D a na świeta to zyczylismy sobie zeby nastepne swieta albo brzuchate albo juz z maluszkiem kolejnym:tak::sorry2: najpierw to niech wroci do sprawnosci pelnej z tą nogą;-)

Matylda ja myślę że się udało i nawet ta słabiutka kreska już oznacza.... ;-)(ciche gratki składam:-) ;-))

Jeszcze nie dziękuję. Zobaczymy za kilka dni:-)

U mnie 10 dni po terminie @ była dopiero druga tłusta kreska,a tak to cień-cienia,widoczny pod światło.
To,co witamy na sierpniówkach?Czy to juz wrzesień?
Ja bym juz gratulowała,he,he.:tak:

Heheh, chyba prędzej wrzesień:tak: Tylko, że moja intuicja nic mi nie podpowiada:-( za pierwszym i drugim razem od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. A teraz wydaje mi się to zbyt idealne. Ale zobaczymy. Chociaż nie planowaliśmy, to nie wykluczaliśmy:tak: Od maja nie biorę tabletek właśnie z myślą "będzie co ma być" i może jest:-D czasem lepiej jak los decyduje za nas, bo planowo może nigdy byśmy się nie zdecydowali - a to praca, wyjazdy, zawsze było COŚ:tak:

Matylda ale superowo:tak::-) ja tam tez uwazam, że juz mozna gratulowac, no ale dobra, poczekamy do nowego roku:tak:;-)

mój mąz stwierdził wczoraj: ale bedziemy mieli pracowity poczatek roku:-D a na świeta to zyczylismy sobie zeby nastepne swieta albo brzuchate albo juz z maluszkiem kolejnym:tak::sorry2: najpierw to niech wroci do sprawnosci pelnej z tą nogą;-)

Nie chcę zapeszyć, zobaczymy co w Nowym Roku:tak: na wszelki wypadek sylwester będzie bezalkoholowy:-p
Życzę Wam, żeby wasze świąteczne życzenia szybko się spełniły:-D
Tylko co ma noga do...:-p;-):-D.. nie widzę przeciwwskazań :-D:sorry2::rolleyes:

N
Tylko co ma noga do...:-p;-):-D.. nie widzę przeciwwskazań :-D:sorry2::rolleyes:
ważne że co inne jest sprawne nie ;-):-D

Matylda może jeszcze wczesna ciąża i organizm jeszcze na nic nie reaguje ;-)może lada dzień coś zaczniesz czuć trzymam w razie co kciuki !

Ale macie fajnie już wam zazdroszczę tej całej ciąży a jeszcze nie urodziłam :shocked2:pewnie mi się odechce jak pojadę na porodówkę :-D

Ostatnia edycja:
no kochane reszta sprawna:tak::-pi gips nie przeszkadza;-),ale jak ja w ciazy bym miała niedajboze jakies komplikacje a mąz noga niesprawna to kto bedzie kierowcą:confused: kurcze jednak faktycznie jak sie planuje to ciagle coś, najlepiej miec niespodzianke znienacka:tak:

Rozalka dopiero teraz doczytałam że spełniło się Twoje marzenie i Kubuś będzie miał rodzeństwo! SUPER! Gratuluję ogrooooomnieeee!!!! :-D:tak::-D

matylda a Tobie może pogratuluję po drugim teście hmm... żeby nie zapeszać? ;-):-)

reklama
Kasiad zdrówka dla Damiana:tak: Szkoda, że go na Święta złapało, oby do Sylwestra mu przeszło i będzie mógł sobie odbić;-) No i oczywiście najlepiej jakby Waszą resztę ominęło to szerokim łukiem:tak:

Matyldo rewelacyjne wiadomości:-) Ależ macie prezenty świąteczne Dziewczyny:-):-)

Rosmerta
świetne plany, oby wszystko poszło tak jak chcecie:tak:

Gosia a Ty jak się czujesz? Czekasz do terminu czy może wcześniej planujesz?:-p Życzę Ci expresowego drugiego porodu:tak: Ja swój z Oliverem wspominam naprawdę dobrze;-)

Karola może i na Twoje marzenie przyjdzie jeszcze kiedyś pora;-)?

To czekamy na kolejne Ciężarówki... ale owocny będzie ten 2010:-):-)

Do góry