reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Zdrówka Kasiu!!!! może to reakcja na stres, bo powrót do pracy, dziecko w żłobku, wszytsko się zmienia i organizm tak reaguje. Oby wszytsko przeszło jak najszybciej!!!!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dużo zdrówka Kasiu, bo teraz Ci ono wyjątkowo potrzebne
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, zdrowia zycze.
Dzięki dziewczyny, w pracy nie czułam się super, ale dopiero teraz się naprawdę licho czuję i czuję, że temperatura narasta. Napiłam się właśnie gorącej herbaty z rumem i chyba wskoczę pod kołdrę.
edit: właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 38,1
edit: właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 38,1
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kasiad zdrówka.
Proponuję czosnek i cebulę.
A wiecie co mi sie stało.Przez cały okres karmienia Kuby nie piłam mleka(jedynie trochę przetwory mleczne,ale żadko).Jak wróciłam do normalnego żywienia to w sumie aż mi tak nabiał nie smakował,a teraz po mleku mam biegunkę i boli mnie brzuch.W małych ilościach spoko,ale napiłam sie kubek kakao i .....niestety,cały ranek w toalecie.Na początku nie wiązałam tego z mlekiem,a teraz już wiem.Mój organizm zapomniał jak sie toleruje białko mleka krowiego.No nic pozostają mi przetwory,sery i tak dalej.
Proponuję czosnek i cebulę.
A wiecie co mi sie stało.Przez cały okres karmienia Kuby nie piłam mleka(jedynie trochę przetwory mleczne,ale żadko).Jak wróciłam do normalnego żywienia to w sumie aż mi tak nabiał nie smakował,a teraz po mleku mam biegunkę i boli mnie brzuch.W małych ilościach spoko,ale napiłam sie kubek kakao i .....niestety,cały ranek w toalecie.Na początku nie wiązałam tego z mlekiem,a teraz już wiem.Mój organizm zapomniał jak sie toleruje białko mleka krowiego.No nic pozostają mi przetwory,sery i tak dalej.
madzix
Fanka BB :)
Kasiu duzo zdrówka
Rozalka ja dokładnie w ten sam sposób raeguje na mlekoI zaczęło sie u mnie podobnie, tylko tyle ze ja odstawiłam mleko jako nastolatka. a teraz wypite nawet od czasu do czasu np. ciepłe z miodem zneca się później nad moim żołądkiem:-(Na szczęscie jogurty i kefiry moge pić normalnie
Rozalka ja dokładnie w ten sam sposób raeguje na mlekoI zaczęło sie u mnie podobnie, tylko tyle ze ja odstawiłam mleko jako nastolatka. a teraz wypite nawet od czasu do czasu np. ciepłe z miodem zneca się później nad moim żołądkiem:-(Na szczęscie jogurty i kefiry moge pić normalnie
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oj KAsia zdrówka, oby jak najpredziej przeszło to choróbsko!!!
mleko.... juz sie wypowiadałam nic w nim dobrego nie ma, no chyba zeby sie piło takie prosto od krówki to jeszcze....
mleko.... juz sie wypowiadałam nic w nim dobrego nie ma, no chyba zeby sie piło takie prosto od krówki to jeszcze....