reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

No to super zaczynam pracę :eek: Mam temperaturę 37,6, dreszcze, bolą mnie plecy, łeb i w ogóle każdy mięsień :crazy: I jak ja mam się uczyć i skupiać w pracy :-(

reklama
Dzięki dziewczyny, w pracy nie czułam się super, ale dopiero teraz się naprawdę licho czuję i czuję, że temperatura narasta. Napiłam się właśnie gorącej herbaty z rumem i chyba wskoczę pod kołdrę.

edit: właśnie sobie zmierzyłam temperaturę i mam 38,1 :shocked2:

Ostatnia edycja:
Kasiad zdrówka.
Proponuję czosnek i cebulę.

A wiecie co mi sie stało.Przez cały okres karmienia Kuby nie piłam mleka(jedynie trochę przetwory mleczne,ale żadko).Jak wróciłam do normalnego żywienia to w sumie aż mi tak nabiał nie smakował,a teraz po mleku mam biegunkę i boli mnie brzuch.W małych ilościach spoko,ale napiłam sie kubek kakao i .....niestety,cały ranek w toalecie.Na początku nie wiązałam tego z mlekiem,a teraz już wiem.Mój organizm zapomniał jak sie toleruje białko mleka krowiego.No nic pozostają mi przetwory,sery i tak dalej.:tak:

Kasiu duzo zdrówka:tak:
Rozalka ja dokładnie w ten sam sposób raeguje na mleko:tak:I zaczęło sie u mnie podobnie, tylko tyle ze ja odstawiłam mleko jako nastolatka. a teraz wypite nawet od czasu do czasu np. ciepłe z miodem zneca się później nad moim żołądkiem:-(Na szczęscie jogurty i kefiry moge pić normalnie:tak:

reklama
Do góry