reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Ja dzisiaj padam ze zmeczenia po nieprzespanej nocy<cala noc przy Julci lozku....> i do tego drugi dzien@ takze wiadomo jak sie czuje.....
a tak poza tym dobrze:-D;-)

reklama
a ja ostatnio mając złe nastroje, i czując, ze nerwy mnie zaraz rozniosą siadam z książka w cichym kątku i czytam..po pół godziny juz mi lepiej - bo jak czytam jak miały kobiety w Norwegi i zapewne ni tylko tam w początkach XXwieku to odrazu chce sie żyć..:-):-D

Ja świeżo po lekturze "Córki Wikingów" - takie porównanie przeszłości z teraźniejszością:tak:

dzis jade na prochach tak mnie łep nawala
no ale
-0,5kg ale i tak sie jaram:-D:-):-):rofl2:
widze ze mi sie watki poje....

Brawo Agusia:-)
Głowa dzisiaj lepiej?

wszystko mnie denerwuje mała błahostka prowadzi mnie z równoweagoi wyprowadzić chyba psycha mi siada :wściekła/y::confused::crazy:

Madziu a Tobie spokoju i relaksu:tak: Jakiś odstresowywacz by się przydał:-)

jak mi się chce spać :confused2::oo2::oo2: a jak nie spac to jesc.....
zjadłabym ogórkowa do tego pizze z sosem śmietanowym i sledzie salsa a jeszcze ogóki z czosnkiem i chili:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2:...a potem paw:cool2::-D:-D

reklama
Do góry