reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Dzieki dziewczyny.Dawno nie byłam tak chora,masakra.W nocy goraczka i ból mięśni(no i głowy).Kuba nie spał od 23.00 chyba do 4.00,wiercił sie,gadał,bawił....
Miejmy nadzieje będzie lepiej,bo rano goraczka spadła.
Kuba całkiem dobrze na szczęście.Broi jak zwykle.Na szczęscie mąz był w domu do południa,a teraz krasnal idzie spać,więc odsapne nieco.

No to i mnie dopadło :baffled:
Mam 37,5 i dreszcze takie, jakbym conajmniej miała 39 stopni, strasznie boli mnie głowa i muli mnie. Niestety jeszcze pół godziny będę sama z Oliwką. Jak ktoś z domowników wróci do domu, spadam co łóżka.

reklama
Do góry