reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad może faktycznie przejdz się do tego gina, masz sie niepotrzebnie stresować to może akurat miesiączka się wstrzymuje jak tyle o niej myslisz, ja tak mam czesto ze jak czekam i czekam to się zawsze spóźnia;-)
a ja sie czuje tak: :-(
boli mnie głowa, gardło i jestem przybita....
a ja sie czuje tak: :-(
boli mnie głowa, gardło i jestem przybita....
oj tak idz sprawdzisz i bedziesz spokojniejszaJa bym Kasiu poszla do gin. lepiej to sparwdzic.....
Kasiad a ja jednak myślę że to przez odstawienie Oli ci się ten okres rozregulował
ale mimo wszystko idz do ginekologa przecież nie zaszkodzi
ja sama muszę się wybrać do gina na badanie cytologiczne ale ciągle mi brak czasu i kasy bo mój gin nieźle kasuje
dziś mnie boli głowa
ale mimo wszystko idz do ginekologa przecież nie zaszkodzi
ja sama muszę się wybrać do gina na badanie cytologiczne ale ciągle mi brak czasu i kasy bo mój gin nieźle kasuje
dziś mnie boli głowa
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no ja tez sie zbieram i jakoś sie wybrac do gina na kontrolę nie mogę a też cytologię musze mieć zrobioną - mój gin wtedy za wizyte kasuje 100zł Gosia a ty ile płacisz jak z cytologią??
no ja tez sie zbieram i jakoś sie wybrac do gina na kontrolę nie mogę a też cytologię musze mieć zrobioną - mój gin wtedy za wizyte kasuje 100zł Gosia a ty ile płacisz jak z cytologią??
mój nic nie kasuje za cytologię ale u niego wizyta to 150zł
agusia9915
Matka wariatka
no to gratki @ kasiad kamień z serca co;-):-)
reklama