reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Kurcze, nie wiem co się dzieje, nie mam nadal okresu, to już co najmniej tydzień spóźnienia, bo najpóźniej powinnam dostać 28 września (tego dnia był 31 dzień cyklu). Zrobiłam dziś test - wyszedł negatywny. Nigdy nie miałam aż takich wahnięć w cyklu :confused: Czy mogą być takie przesunięcia jak np. karmię coraz mniej :confused:

A tak na marginesie, to kupiłam bardzo tanio test paskowy - za 1,50 zł :tak: (był do odbioru w Bydgoszczy więc za przesyłkę nie płaciłam, ale z tego co widziałam sprzedają takie w wielu miastach):
TEST CIĄŻOWY SKUTECZNOŚĆ 99,9 % super jakośc (443757050) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Oj,Kasia:shocked2:.Ja jak mniej karmilam,to szybciej dostalam okres,a czy moze byc odwrotnie...?Chyba nie...?Moze sie stresowalas odstawieaniem Oliwki od piersi?

Nie stresuję się jakoś tym odstawianiem Tyciu, wszystko jak narazie przebiega bez problemów. Pewnie stres przyjdzie, jak będziemy odstawiać w nocy, ale to jeszcze przed nami :sorry2:
A dodatkowo muszę powiedzieć, że lekko pobolewa mnie cały czas podbrzusze, tak jak na okres, czasem mam pobolewanie w jajnikach, ale to takie leciutkie, nic specjalnego :no:

Podczas odstawiania od piersi też miałam pomieszane z okresem,raz sie spózniał,a potem był szybciej.Tak kilka miesięcy.:tak:

Kurcze, nie wiem co się dzieje, nie mam nadal okresu, to już co najmniej tydzień spóźnienia, bo najpóźniej powinnam dostać 28 września (tego dnia był 31 dzień cyklu). Zrobiłam dziś test - wyszedł negatywny. Nigdy nie miałam aż takich wahnięć w cyklu :confused: Czy mogą być takie przesunięcia jak np. karmię coraz mniej :confused:

A tak na marginesie, to kupiłam bardzo tanio test paskowy - za 1,50 zł :tak: (był do odbioru w Bydgoszczy więc za przesyłkę nie płaciłam, ale z tego co widziałam sprzedają takie w wielu miastach):
TEST CIĄŻOWY SKUTECZNOŚĆ 99,9 % super jakośc (443757050) - Aukcje internetowe Allegro
Pierwszy raz widze taki test:tak:
Mozesz miec wachania miesiaczki przy odstawianiu:tak:

reklama
To już 41 dzień cyklu i nic :dry: Zrobiłam dziś rano drugi test, też wyszedł negatywny. Brzuch mnie lekko pobolewa czasem, tak trochę jak na zbliżającą się miesiączkę, ale żadnego jakiegoś większego bólu, takiego, który by mnie martwił nie odczuwam w podbrzuszu, wczoraj przy zasypianiu czułam taki dziwny ucisk w okolicy szyjki macicy, ale czułam go tylko na leżąco, jak wstałam już było ok. Myślicie, że powinnam się wybrać do gina czy jeszcze poczekać :confused:

Do góry