reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

do tego szpitala polożniczego a on nie jest jeszcze w remoncie?
na to nie wpadłam ;-)
ja poszukuje namiarow na moja stara gin wiem ze przyjmuje Na Chełmie i w Sopocie zależy mi na niej bo ona w sumie juz tak mnie leczy 5 lat i dobrze zna mnie od środka;-) i u niej tez zawsze usg miałam darmowe przychodzilam na dyżur do wojewódzkiego
no to dzwon i pytaj kto ma dyzur w wojewodzkim;-)

reklama
ojej MADZIA mam nadzieje ze szybko bedziesz mogla zrobic to USG i ze to tylko prezz zblizajacy sie okres

no to dzwon i pytaj kto ma dyzur w wojewodzkim;-)
kurcze wiesz co ja mam nawet komorke do tej mojej gin przed chwilą siostra mi napisała i napisze do niej jak przyjmuje na chełmie albo zadzwonie jak sie odwarze bo ja to taki zestresowany czlowieczek jestem:baffled:
a wogole jak mam iść do lekarza to ja juz bardzo dobrze się czuje tak sie boje lekarzy wiem że to głupie ale nawet jak szłam rodzić to jak weszłam do szpitala to skurcze wszystko mi minęło i chciałam wracać

Madzia dzwon:tak::tak::tak:
ja własnie tak duzo rzeczy załatwiam:tak:;-)
nam lekarz powiedział ,ze to normalny syndrom ,ze jak juz jestes u doktora:-p nie boli

dokladnie MADZIA to normalny syndrom, ja jak bylam z LAila w sprawie ropiejacego oczka to tez jej nie ropialo tylko w ten dzien:baffled::baffled:

reklama
jestem przestraszona jutro o 11 ide do chirurga z moim paluchem na wycinanie klinowe paznokcia a pozniej zdecydowalam sie zalozyc klamre na paznokiec jesli to nic nie da to wtedy dopiero pojde na wycinanie lozyska

Do góry