reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

a ja dziewczyny normalnie umiera z bólu tak mnie bolą jajniki całe podbrzusze mnie rwie takie skurcze mnie łapia i krzyż to już tak trwa od poczatku tygodnia ale dzisija wczoraj to już nie wytrzymuje umówiłam sie przed chwila na usg na 20 dzisiaj niech mi sprawdza moze cos ze wkładka nie wiem ale to jest taki ból ze chodzic nie moge i to tak falami godzine boli pozniej 2 godziny luzu i znów boli chyba jak przestaje działac nospa forte

to fatalnie :baffled:

tylko daj odrazu znać co i jak :tak:

reklama
no i pojechałam na te usg i dupa.....:wściekła/y::wściekła/y: wchodze do tej przychodni(miało to byc na aksamitnej 1 pok 17 tak znalazłam w internecie) a tam pusto miłe 2 panie w recepcji pytaja sie do kogo? ja ze do ginekologa a one ze u nich w przychodni nie ma:confused::baffled: ze tylko usg a ja ucieszone ze ja wlasnie na te usg na 20 a one ze usg to dr Fiutowski robi w środy ...i ja w tym momecie zdurniałam:no: mowie ale przeciez dzwonilam znalazłam w internecie ze aksamitna 1 i nr tel i ze pok 17 a one ze tego pokoju juz dawno nie ma ze teraz obecnie 32 i takie tam... wiec ja dzwonie pod ten numer co wczesniej a tam gabinet slucham i mowie ze ja dzwonilam dzisiaj i ze umowiona jestem na 20 tylko gdzie jest ich gabinet po ja jestem na aksamitnej a ona ze gabinet miesci sie w Sopocie:szok::szok: i ze dr Fiutowski przyjmuje w 2 gabinetach w tym w gdansku na aksamitnej i w sopocie a ja ale ze na stronie bylo aksamitna i nr tel do nich ale tego nie umiala mi wytłumaczyc dlaczego tak jest
tylko sie wkurwiłam bo Krzysiek z pracy jak wracał chciał mnie zarejestrwac do specjalistów do gabinet gdzie zawsze chodziłam na usg to ja wynalazłam jakies nowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale pech Madzia :-( No i niezły bałagan mają na stronie :angry:
Jutro może idź z rana do przychodni :confused:
u mnie w przychodni nie przyjmuje gin w sobote :no::no::no:a wogole to probowałam sie tam dodzwonic to nikt nie odbieraał pewnie na urlopie jest w sumie to nie wiem bo dawno mnie tam nie było w listopadzie ostatni raz ale ja juz wtedy miewałam takie napady bolu to on stwierdził ze albo wyjmujemy wkładke albo mam sie przyzwyczaic do bólu bo tak mój organizm najwidoczniej reaguje na wkładke i to stwierdził po zwyklym badaniu ginekologicznym
szkoda ze mojej ginekolożki nie ma juz w mojej przychodni co mi zakładała wkładke ona to odrazu by zrobiła usg
szukam teraz w necie moze znajde jakis prywatny gabinet z usg ktory przyjmuje w sobote

Oj Madzia to sie narobilo:(
A JAK SIE CZUJESZ? mAM NADZIEJE, ZE CHOCIAZ LEPIEJ..........
teraz to juz sie bardzo dobrze czuje osobiscie to chyba odpuscilam bym sobie te usg na ta chwile ale Krzysiek naciska zebym poszła i lepiej skontrolowała podejrzewam tez ze jest to zwiazane z owulacja bo mam w przyszła niedziele okres dostać tylko zeby tak mocno bolało:confused:

teraz to juz sie bardzo dobrze czuje osobiscie to chyba odpuscilam bym sobie te usg na ta chwile ale Krzysiek naciska zebym poszła i lepiej skontrolowała podejrzewam tez ze jest to zwiazane z owulacja bo mam w przyszła niedziele okres dostać tylko zeby tak mocno bolało:confused:
jedz na kliniczna teraz;-)....terefere..nagły atak;-):zawstydzona/y:i usg zrobione;-)

reklama
jedz na kliniczna teraz;-)....terefere..nagły atak;-):zawstydzona/y:i usg zrobione;-)
do tego szpitala polożniczego a on nie jest jeszcze w remoncie?
na to nie wpadłam ;-)
ja poszukuje namiarow na moja stara gin wiem ze przyjmuje Na Chełmie i w Sopocie zależy mi na niej bo ona w sumie juz tak mnie leczy 5 lat i dobrze zna mnie od środka;-) i u niej tez zawsze usg miałam darmowe przychodzilam na dyżur do wojewódzkiego

Do góry