reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
raty,ale fatalny poniedziałek, w weekend pracowalam przy Mistrzostwach Polski MTB (maraton górskich rowerów) i dzisiaj miałam zmeczeniową masakrę. Jakubek nie dał mi sie wyspac:wściekła/y:obiad zjadlam bardzo późno i tak potwornie zaczela mnie bole glowa że myslalam że zwariuję, aż trzesły mi sie nogi z bólu dobrze że są tabletki aspiryna na migrenę, zadzialała błyskawicznie.

ale jestem zla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znow wrasta mi paznokiem u tej samej stopy palec duzy cholera a jeszcze dobrze nie odrósł ten co mi wycinali pod kiniec listopada i znow ten sam wrasta
juz w tamtym tygodniu cos mnie zakulo polecialam po plyn schola smarowalam i co dzis juz wycisnelam ropemalo bo malo no ale sam fakt.
dokladnie rok temu bylo to samo i co tu robic znow wycicnanie i tak co rok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ide zaraz moczyc nogi i na noc obloze rywanolem

Współczuję Karola, słyszłam, że to bardzo boli.

A ja dziś miałam jakiś zły dzień, nie mogłam się na niczym skupić, Oliwka mnie denerwowała, jeszcze nie chciała spać i broiła dziś wyjątkowo :baffled:
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy.

reklama
Niefortunnie podniosłam wózek z Kubą,żle chwyciłam i ręka mnie boli.Jakos tak dziwnie,jak cos podnoszę i jak kieruję dłonią do góry:baffled:Koszmarnie to boli.

Do góry