reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a jakie bierzesz?
no jeszcze mam poltora opakowania Cerazette (bo w czasie karmienia je bralam), a moze cos mi jest?:---confused:
agusia9915
Matka wariatka
raczej watpieno jeszcze mam poltora opakowania Cerazette (bo w czasie karmienia je bralam), a moze cos mi jest?:---confused:
raczej kochanie musi sie unormowac
patrz jak my mialysmy -moze nie wszystkie
albo za czesto albo za rzadko ;-)
bedzie oki
wina są pigułki jak już nie karmisz powinnas zmienic ja tak miałam z Patrykiem przestałam go karmic a dalej brałam te pigułki i tez takie krwawienia miałamno jeszcze mam poltora opakowania Cerazette (bo w czasie karmienia je bralam), a moze cos mi jest?:---confused:
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
raty,ale fatalny poniedziałek, w weekend pracowalam przy Mistrzostwach Polski MTB (maraton górskich rowerów) i dzisiaj miałam zmeczeniową masakrę. Jakubek nie dał mi sie wyspacobiad zjadlam bardzo późno i tak potwornie zaczela mnie bole glowa że myslalam że zwariuję, aż trzesły mi sie nogi z bólu dobrze że są tabletki aspiryna na migrenę, zadzialała błyskawicznie.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale jestem zla znow wrasta mi paznokiem u tej samej stopy palec duzy cholera a jeszcze dobrze nie odrósł ten co mi wycinali pod kiniec listopada i znow ten sam wrasta
juz w tamtym tygodniu cos mnie zakulo polecialam po plyn schola smarowalam i co dzis juz wycisnelam ropemalo bo malo no ale sam fakt.
dokladnie rok temu bylo to samo i co tu robic znow wycicnanie i tak co rok
ide zaraz moczyc nogi i na noc obloze rywanolem
juz w tamtym tygodniu cos mnie zakulo polecialam po plyn schola smarowalam i co dzis juz wycisnelam ropemalo bo malo no ale sam fakt.
dokladnie rok temu bylo to samo i co tu robic znow wycicnanie i tak co rok
ide zaraz moczyc nogi i na noc obloze rywanolem
Współczuję Karola, słyszłam, że to bardzo boli.
A ja dziś miałam jakiś zły dzień, nie mogłam się na niczym skupić, Oliwka mnie denerwowała, jeszcze nie chciała spać i broiła dziś wyjątkowo
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy.
A ja dziś miałam jakiś zły dzień, nie mogłam się na niczym skupić, Oliwka mnie denerwowała, jeszcze nie chciała spać i broiła dziś wyjątkowo
Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy.
reklama