reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Nie wiem co to jest, ale tu w Tychach strasznie ciężko mi zwlec się rano z łóżka. Aż mi już głupio, bo ja wstaję ostatnia. Wstaje teściowa, Milenka, Jacek, a ja ledwo daję radę się podnieść z wyra i wstaję ostatnia.
Nigdy nie piłam kawy, od niedawna piłam jedną dziennie, a tu piję 3 na dzień, mocniejsze niż moja jedna dzienna i mam ciśnienie 55-60/100 i zasypiam w ciągu dnia na stojąco. Na nic nie mam siły, ledwo łażę..... jak to możliwe? 80km od Krakowa a tak inny klimat/ciśnienie że minęło 1,5 miesiąca, a ja jeszcze nie potrafię się przyzwyczaić
Nigdy nie piłam kawy, od niedawna piłam jedną dziennie, a tu piję 3 na dzień, mocniejsze niż moja jedna dzienna i mam ciśnienie 55-60/100 i zasypiam w ciągu dnia na stojąco. Na nic nie mam siły, ledwo łażę..... jak to możliwe? 80km od Krakowa a tak inny klimat/ciśnienie że minęło 1,5 miesiąca, a ja jeszcze nie potrafię się przyzwyczaić
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja to zmęczenie/osłabienie bym Joasiek wiązała bardziej z Twoim odchudzaniem.
Tez o tym pomyslalam
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Bardzo możliwe, ale to już powinno się skończyć w takim razie, bo jem juz normalnie. No i nie jest to osłabienie, tylko senność - z powodu tego bardzo niskiego ciśnienia. Dziwne, ja kiedyś brałam nawet tabletki na nadciśnienie (jakieś 8 lat temu) bo miałam za wysokie. Tak niskiego jak mam tutaj od ponad miesiąca, to jeszcze nigdy nie miałam
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja tez padam...
do tego po 3 dniach przerwy po 11dniowej @ znow cos sie zaczyna..zaczynam sie martwic....co to moze oznaczac? ze tabsy niedopasowaneß(jak karmilam nie bylo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic a te same jeszcze biore..)
do tego po 3 dniach przerwy po 11dniowej @ znow cos sie zaczyna..zaczynam sie martwic....co to moze oznaczac? ze tabsy niedopasowaneß(jak karmilam nie bylo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic a te same jeszcze biore..)
a jakie bierzesz?ja tez padam...
reklama