reklama
Dół zimowo-wiosenny powoli przechodzi
Od czasu kiedy ładuję akumulatory na dłuższych spacerach z Małgosią i Lolkiem jest lepiej:-)
Tylko czasu brak na wszystko i czuję się zmęczona, ale która z nas się nie czuje...
Od czasu kiedy ładuję akumulatory na dłuższych spacerach z Małgosią i Lolkiem jest lepiej:-)
Tylko czasu brak na wszystko i czuję się zmęczona, ale która z nas się nie czuje...
Strasznie mnie dzisiaj glowa boli.....
Jestem zmeczona, caly ranek robilam pazurki siostrze na sobotni slub.....nie mam jescze@ i jestem tym faktem bardzo zdenerwowana:-(
Ach i w sobote moja siostar bierze slub, jestem swiadkiem a tak mi sie nie chce ze hoho:-(
Jestem zmeczona, caly ranek robilam pazurki siostrze na sobotni slub.....nie mam jescze@ i jestem tym faktem bardzo zdenerwowana:-(
Ach i w sobote moja siostar bierze slub, jestem swiadkiem a tak mi sie nie chce ze hoho:-(
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Do soboty na pewno ci przejdzie, a i może @ w końcu dotrze na miejsce;-)Strasznie mnie dzisiaj glowa boli.....
Fajnie masz z tym weselem i o tego jesteś świadkiem, jakoś mi się nigdy taka funkcja nie trafiła
agusia9915
Matka wariatka
mi sie chce
reklama
Strasznie mnie dzisiaj glowa boli.....
Mnie też... grrr... migrena :-(