reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

nie wiem kiedy nadrobię tą godzinę którą straciłam z soboty na niedzielę :-( jestem tak śpiąca że chyba dziś pójdę spać szybciej od Leny, a ogólnie jestem wkurwiona na szefową (ale to raczej na innym wątku)

reklama
jestem normalnie zajechana.....:zawstydzona/y: dzisiejszy dzień był bardzo ciężki:tak:
padam na pysk,mam mega lenia:-(
mąż mnie wkurzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i ogólnie mam dosyć:baffled:

Dół zimowo-wiosenny powoli przechodzi:tak:
Od czasu kiedy ładuję akumulatory na dłuższych spacerach z Małgosią i Lolkiem jest lepiej:-)
Tylko czasu brak na wszystko i czuję się zmęczona, ale która z nas się nie czuje...:sorry2:

a ja mam totalnego lenia ze przez glowe mi rano przeszlo zeby nie isc do przedszkola no ale sie zwleklam jakos a zaraz znowu musze isc a tam chyba padac bedzie ohhhhhhhh jak mi sie niechce:baffled:

Strasznie mnie dzisiaj glowa boli.....
Jestem zmeczona, caly ranek robilam pazurki siostrze na sobotni slub.....nie mam jescze@ i jestem tym faktem bardzo zdenerwowana:-(

Ach i w sobote moja siostar bierze slub, jestem swiadkiem a tak mi sie nie chce ze hoho:zawstydzona/y::-(

Strasznie mnie dzisiaj glowa boli.....
Jestem zmeczona, caly ranek robilam pazurki siostrze na sobotni slub.....nie mam jescze@ i jestem tym faktem bardzo zdenerwowana:-(

Ach i w sobote moja siostar bierze slub, jestem swiadkiem a tak mi sie nie chce ze hoho:zawstydzona/y::-(
Do soboty na pewno ci przejdzie, a i może @ w końcu dotrze na miejsce;-)
Fajnie masz z tym weselem i o tego jesteś świadkiem, jakoś mi się nigdy taka funkcja nie trafiła:zawstydzona/y:

reklama
Do góry