reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

idę dziś do mojej walniętej lekarki :oo2: może mnie tym razem chociaż osłucha bo męczy mnie kaszel i gorączka :baffled: ....pewnie dostanę antybiotyk to już pewne z góry no i na dodatek @ i ból głowy :baffled: ale od wczoraj nie biorę tabletek na ból mięśni i jest w miarę ok :tak:

reklama
kurczę wyskoczyły mi dziwne pęcherzyki podkrwawione na wewnętrznej stronie uda, myślałam, że to obtarcie od dwno nie noszonych spodni, ale chyba nie:baffled:swędzi okropnie:wściekła/y:. Dermatolog nieosiągalny do końca miesiąca w nasej przychodni:no:, a ogólny dopiero jutro o 14 z groszami.Do tej pory wyszukam sobie wszystkie choroby świata:zawstydzona/y::szok::baffled:

Gosia trzymaj sie bidulko!
Ja też dziś wylądowałam u lekarza bo znowu mam problemy z krzyżem/kręgosłupem,już po raz kolejny od lipca. Dzisiaj cały dzień stękałam w pracy z bólu i nie mogłam usiedzieć na krzesle. Dostałam Movalis + febrofen + coś tam jeszcze, do tego skierowanie na rehabilitację i na rtg kręgosłupa.

Gosia trzymaj sie bidulko!
Ja też dziś wylądowałam u lekarza bo znowu mam problemy z krzyżem/kręgosłupem,już po raz kolejny od lipca. Dzisiaj cały dzień stękałam w pracy z bólu i nie mogłam usiedzieć na krzesle. Dostałam Movalis + febrofen + coś tam jeszcze, do tego skierowanie na rehabilitację i na rtg kręgosłupa.
oj to nie dobrze :-(zycze zeby rehablitacja pomogla :tak:

Dzięki Madziu :tak: Cieszę się że pójdę w końcu z tym kręgosłupem do specjalisty, bo do tej pory jakoś nie mogłam się zmobilizować, ale dzisiaj już po prostu nie dałam rady - 8 godzin na krześle przed kompem dały mi nieźle w kość :baffled:

Dzięki Madziu :tak: Cieszę się że pójdę w końcu z tym kręgosłupem do specjalisty, bo do tej pory jakoś nie mogłam się zmobilizować, ale dzisiaj już po prostu nie dałam rady - 8 godzin na krześle przed kompem dały mi nieźle w kość :baffled:
Nastepna bidulka az szkoda mi was:-(
My juz chyba sie sypiemy po troszce co:confused:

reklama
Do góry