idę dziś do mojej walniętej lekarki może mnie tym razem chociaż osłucha bo męczy mnie kaszel i gorączka ....pewnie dostanę antybiotyk to już pewne z góry no i na dodatek @ i ból głowy ale od wczoraj nie biorę tabletek na ból mięśni i jest w miarę ok
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
kurczę wyskoczyły mi dziwne pęcherzyki podkrwawione na wewnętrznej stronie uda, myślałam, że to obtarcie od dwno nie noszonych spodni, ale chyba nieswędzi okropnie. Dermatolog nieosiągalny do końca miesiąca w nasej przychodni, a ogólny dopiero jutro o 14 z groszami.Do tej pory wyszukam sobie wszystkie choroby świata
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oj biedna jestes trzymam kciuki za szybki powot do zdrowiaa ja jak mówiłam dostałam antybiotyk 2xdziennie przez 10dni załatwiona jestem jak cholera
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Gosia trzymaj sie bidulko!
Ja też dziś wylądowałam u lekarza bo znowu mam problemy z krzyżem/kręgosłupem,już po raz kolejny od lipca. Dzisiaj cały dzień stękałam w pracy z bólu i nie mogłam usiedzieć na krzesle. Dostałam Movalis + febrofen + coś tam jeszcze, do tego skierowanie na rehabilitację i na rtg kręgosłupa.
Ja też dziś wylądowałam u lekarza bo znowu mam problemy z krzyżem/kręgosłupem,już po raz kolejny od lipca. Dzisiaj cały dzień stękałam w pracy z bólu i nie mogłam usiedzieć na krzesle. Dostałam Movalis + febrofen + coś tam jeszcze, do tego skierowanie na rehabilitację i na rtg kręgosłupa.
oj to nie dobrze :-(zycze zeby rehablitacja pomoglaGosia trzymaj sie bidulko!
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dzięki Madziu Cieszę się że pójdę w końcu z tym kręgosłupem do specjalisty, bo do tej pory jakoś nie mogłam się zmobilizować, ale dzisiaj już po prostu nie dałam rady - 8 godzin na krześle przed kompem dały mi nieźle w kość
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nastepna bidulka az szkoda mi was:-(Dzięki Madziu Cieszę się że pójdę w końcu z tym kręgosłupem do specjalisty, bo do tej pory jakoś nie mogłam się zmobilizować, ale dzisiaj już po prostu nie dałam rady - 8 godzin na krześle przed kompem dały mi nieźle w kość
My juz chyba sie sypiemy po troszce co
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Faktycznie ostatnio duzo chorobNastepna bidulka az szkoda mi was:-(
My juz chyba sie sypiemy po troszce co
reklama