reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Tycia my równieżtrzymamy kciukaski za Ciebie!!!
A mi coś dokucza bo po zbliżeniu odczuwam okropny ból i to bardzo długo, po weekendzie dzwonie do lekarza-troche sie boję!

czuje się nadal bardzo źle :hmm: już nie wiem co mnie dopadło za choróbsko :no: od tygodnia mam gorączkę dreszcze bóle mięśni kości i kaszel :hmm: no i ciągle pojawia się pokrzywka już myślałam że mi przeszła bo jeździłam na zastrzyki "dexaven" i nawet mam leki na uspokojenie czy to nie z nerwów ale nic nie pomaga :no: ....umieram :hmm:

Jejku strasznie biedna jesteś Gosiu :-( To nie wygląda na uczulenie... może warto pójść gdzieś prywatnie na wizytę do jakiegoś dobrego lekarza? Bo bardzo dziwne te objawy w połączeniu z ta wysypką?
Z nerwów gorączka jak najbardziej może być, ale chyba nie bóle w kościach :no:
Niedobrze..... za długo już Cię to męczy :-(

reklama
Do góry