reklama
A ja mam zapalenie opłucnej, właśnie wróciłam od lekarza:-(
Jakby tego było mało, babka zmierzyła mi ciśnienie i miałam 170/110, a standardowo mam coś koło 100/70, bo należę do niskociśnieniowców co bez kawy nie mogą zacząć dnia Dostałam leki na nadciśnienie i antybiotyk.
Chorowitki, dużo zdrowia dla Was!
Jakby tego było mało, babka zmierzyła mi ciśnienie i miałam 170/110, a standardowo mam coś koło 100/70, bo należę do niskociśnieniowców co bez kawy nie mogą zacząć dnia Dostałam leki na nadciśnienie i antybiotyk.
Chorowitki, dużo zdrowia dla Was!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A Filipek,on jest taki uroczy?... ani niczego co dałoby mi radośc...
mysia23
mama dwójeczki
A Filipek,on jest taki uroczy?
Rozalka, on jest największym szczęściem w moim zyciu, ale jak tak siedze w domu i widze te chmury za oknem i w ogóle, a do tego mały daje mi strasznie w kość taj już szleje, że czasem to płakać mi sie chce z braku sił
rozalka
no ja Cię mysia rozumiem,szarzyzna straszna,a maluchy coraz bardziej ruchliwe,więc bieganiny za nimi więcej.Mi tez nie do śmiechu,męża nie ma,padam z nudów sama w domu.Nawet na spacer z małym dziś nie wyszłm,bo taki ziąb,a Kuba coś mi kaszle.Nawet sprzątac mi się nie chce,naczynia w zlewie sie piętrząszok,a ja tu na BB...Jedyny kontakt ze światem.
mysia23
mama dwójeczki
no ja Cię mysia rozumiem,szarzyzna straszna,a maluchy coraz bardziej ruchliwe,więc bieganiny za nimi więcej.Mi tez nie do śmiechu,męża nie ma,padam z nudów sama w domu.Nawet na spacer z małym dziś nie wyszłm,bo taki ziąb,a Kuba coś mi kaszle.Nawet sprzątac mi się nie chce,naczynia w zlewie sie piętrząszok,a ja tu na BB...Jedyny kontakt ze światem.
A ja na spacerze z małym nie byłą od 3 tygodni...bo jest chory, wiec już w ogóle świata nie widzę...a nawet na BB mam tak mało czasu, bo on teraz tak mało śpi..
reklama
rozalka
No to jedyne co mam super to fakt,że nawet jak Kuba nie śpi,to od czasu do czasu potrafi sie sam soba zając nawet godzinę,więc spokojnie mogę popisać na kompie.Bawi się koło mnie,ogląda ksiązeczki,przeklada klocki...Kochane to moje Dziecię.No i śpi w dzień 2 godziny,jak ma jedna drzemke.Więc wtedy robie obiad,ogarniam mieszkanie i tu zaglądam.