reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

to tak jak ja brałam sinupret
zadnej dawki nie mogli mi podac bo po kazdej po 3 minutach odjezd
wiec brałam jak maz nie był zmeczony po pracy
i zajmował sie kondziem

reklama
Ja cierpię na migreny, zazwyczaj ketonal pomaga :tak:
Ale przez kilka miesięcy miałam taki odjazd (od maja do sierpnia), że budziłam się z bólem głowy i kładłam się z nim do łóżka. Albo wszystko było ok, i nienacka dopadał w jakimś momencie dnia.
Robiłam badania, krew, rezonans, konsultacje u neurologa - i nic:-(
Na szczęście w sierpniu samo przeszło i do dziaiaj wraca tylko okresami, czyli jak migrena.
Ale jak mnie zaczyna głowa boleć piję dużo płynów, czasem obywa się (tylko na początku) bez ketonalu i Apap wystarcza. Ale woda to podstawa, ponoć większość bólów głowy związana jest z odwodnieniem, a migrena jest tylko następstwem:eek:

mnie też dzisiaj głowa okrutnie boli:-(i do tego brzuch @ dzisiaj sie przywitała:wściekła/y:jak ja jej nie lubie a ona i tak sie co miesiac wita:-D

Ostateczny lek na kobiecą histerię

[SIZE=-0]
medic1.jpg
[/SIZE]​
Kobiety miewają czasem huśtawki nastrojów prawda panowie? Wiesz o czym mówimy. Jeśli jesteś kobietą, nie obraź się, nie ma co się wstydzić do lekkiego bujania nastrojów, szczególnie że wg XIX wiecznych lekarzy to symptom śmiertelnie poważnego schorzenia Tak drogie panie, możecie być ofiarami kobiecej histerii i nawet o tym nie wiedzieć.

[SIZE=-0]
medic1b.jpg
[/SIZE]​
Cóż, jak więc można było uleczyć schorzenie zwykle wykrywane u kobiet, które były nieposłuszne wiktoriańskim mężom? Dzięki za pytanie. Receptą na kobiecą histerie był masaż waginalny aż do momentu, kiedy kobieta osiągnęła "histeryczny paroksyzm"
Wszystko było więc w rękach doktora. Czyż nie jest dziwnym, że lista symptomów tak długa, że w zasadzie można ją było przypisać każdej kobiecie? W tamtych smutnych i depresyjnych czasach wizyta u doktora musiała być dla niewiast czymś w rodzaju wycieczki do Disneylandu...
Dzisiaj na szczęście są wibratory...

reklama
Ostateczny lek na kobiecą histerię

[SIZE=+0]
medic1.jpg
[/SIZE]​

Kobiety miewają czasem huśtawki nastrojów prawda panowie? Wiesz o czym mówimy. Jeśli jesteś kobietą, nie obraź się, nie ma co się wstydzić do lekkiego bujania nastrojów, szczególnie że wg XIX wiecznych lekarzy to symptom śmiertelnie poważnego schorzenia Tak drogie panie, możecie być ofiarami kobiecej histerii i nawet o tym nie wiedzieć.

[SIZE=+0]
medic1b.jpg
[/SIZE]​

Cóż, jak więc można było uleczyć schorzenie zwykle wykrywane u kobiet, które były nieposłuszne wiktoriańskim mężom? Dzięki za pytanie. Receptą na kobiecą histerie był masaż waginalny aż do momentu, kiedy kobieta osiągnęła "histeryczny paroksyzm"
Wszystko było więc w rękach doktora. Czyż nie jest dziwnym, że lista symptomów tak długa, że w zasadzie można ją było przypisać każdej kobiecie? W tamtych smutnych i depresyjnych czasach wizyta u doktora musiała być dla niewiast czymś w rodzaju wycieczki do Disneylandu...
Dzisiaj na szczęście są wibratory...

:-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D:szok::-D

Do góry