reklama
oska
Fanka BB :)
a w jakiej branzy ze spytam OSKA?
W medycznej ;-) położną jestem :-) z powołania ale pracy nie za bardzo a jeżeli już to za śmieszne pieniądze dlatego Mąż mnie za granice wyciąga bo tam i zarobię i jeszcze mieszkanie służbowe dostanę zobaczymy..
teraz próbuje zaczepić się gdziekolwiek...rozglądam sie też za pracą w jakiejś drogerii lub w odzieżowym...no albo w sklepie z artykułami dziecięcymi chciałabym u mnie w mieście żeby nie dojeżdżać..no ostatecznie w Poznaniu
agusia9915
Matka wariatka
zazdroszczecały dzien na uczelni czuje sie taka wypluta a mózg od tej ilości więdzy sie przegrzał
ja chce na studia:--p
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja po całym dniu (wczorajszym) spędzonym w szpitalu. Nie jest tak tragicznie, jak myślałam. Jeśli będę się bardziej pilnować, będzie dobrze
No to nic tylko sie cieszyc
a co to za dołekszybko prosze z niego wyjść;-)a ja mam dola.
oska
Fanka BB :)
oska na pewno jakas oferte znajdziesz. w sklepie z artykulami dzieciecymi fajny pomysl! a gdzie maz by chcial zebyscie wyjechali?
a ja mam dola.[/quote]
Mąż chce żebyśmy do Anglii wyjechali ja to wolałabym wPolsce zostać ale zobaczymy ;-) ja po niemiecku biegle mówię i fachowy język na studiach miałam...z angielskim średnio..
wszystko jeszcze przed nami sie zobaczy :-)
na doła proponuje cuś słodkiego
a ja mam dola.[/quote]
Mąż chce żebyśmy do Anglii wyjechali ja to wolałabym wPolsce zostać ale zobaczymy ;-) ja po niemiecku biegle mówię i fachowy język na studiach miałam...z angielskim średnio..
wszystko jeszcze przed nami sie zobaczy :-)
na doła proponuje cuś słodkiego
reklama