reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a w jakiej branzy ze spytam OSKA?

W medycznej ;-) położną jestem :-) z powołania :-D ale pracy nie za bardzo a jeżeli już to za śmieszne pieniądze :wściekła/y: dlatego Mąż mnie za granice wyciąga :happy2: bo tam i zarobię i jeszcze mieszkanie służbowe dostanę :szok: zobaczymy..
teraz próbuje zaczepić się gdziekolwiek...rozglądam sie też za pracą w jakiejś drogerii lub w odzieżowym...no albo w sklepie z artykułami dziecięcymi :tak: chciałabym u mnie w mieście żeby nie dojeżdżać..no ostatecznie w Poznaniu

a ja dzisiaj prawie cały dzien na uczelni czuje sie taka wypluta :sorry2:a mózg od tej ilości więdzy sie przegrzał:-pi teraz głowa mi pęka;-)

A ja po całym dniu (wczorajszym) spędzonym w szpitalu. Nie jest tak tragicznie, jak myślałam. Jeśli będę się bardziej pilnować, będzie dobrze :tak:

bedzie dobrze matylda!!!!:-)

oska na pewno jakas oferte znajdziesz. :tak:w sklepie z artykulami dzieciecymi fajny pomysl! a gdzie maz by chcial zebyscie wyjechali?

a ja mam dola.

oska na pewno jakas oferte znajdziesz. :tak:w sklepie z artykulami dzieciecymi fajny pomysl! a gdzie maz by chcial zebyscie wyjechali?

a ja mam dola.[/quote]

Mąż chce żebyśmy do Anglii wyjechali :tak: ja to wolałabym wPolsce zostać ale zobaczymy ;-) ja po niemiecku biegle mówię i fachowy język na studiach miałam...z angielskim średnio..
wszystko jeszcze przed nami :-D sie zobaczy :-)

na doła proponuje cuś słodkiego :tak:

reklama
Do góry