reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak się czujesz mamo?

Dziewczyny jesteście kochane, dziękuję za kciukasy, będą mi potrzebne:-(
Dzisiaj rano badałam cukier na czczo i był w dolnej granicy normy, po zjedzeniu naprawdę nieiwlekiego sniadania i przekąski koło poludnia (jabłko) podskoczył do górnej granicy:-( Pod wieczór było już ponad:-(
Kurcze, nie wiem co się dzieje, przecież musze jeść cokolwiek:-(
Rozmawiałam z moją ginką i jadę jutro do szpitala na badania. Mam nadzieję, że mnie tam nie położą:-(
Małgosia wyczuwa, że się martwię, bo zrobiła się jakaś niespokojna i płaczliwa dzisiaj. Boję sie pomyśleć, co będzie jak jutro nie wrócę do domu :-(

reklama
Matylda, jabłko, to dwie łyżeczki cukru. Ja w tej diecie nie jadłam w ogóle owoców. :-(

Ewamat moja ginka kazała mi unikać wszystkich owoców, których WW jest mniejsze niż 120.
Jabłko ze skórką ma 140, dlatego czasem sobie na nie pozwalałam. Ale najwyraźniej nawet jabłko ma dla mnie za dużo węglowodanów :-(

Ja pamietam ze jablko bardzo podnosi cukier. Moja mama ma problem z cukrem i moze zjesc dziennie najwyzej pol jablka.

Ja juz wiecej na solarim nie ide po ostatnim razie to ja spasuje.
Przed ciaza chodzilam i bylo OK a ostatnio poszlam i cale cialo mnie swedzialo a wieczorem wygladalam jakby mnie stado komarow napadlo :baffled: a znajomej nic nie bylo, najpierw myslalam ze plyn moze do dezynfekcji zmienili ale uzywaja taki sam jak kiedys:confused:

aga-pg nie moglam byc za dlugo bo wogule niebylam spieczona i bylam tylko na 7 minut i mialam takie plamy wybrzuszone jak po ugryzieniu komara tylko ze tego bylo chyba ze 100 tylko na twarzy nie mialam

aga-pg napewno nie bylo to od balsamu bo w drodze domu juz sie drapala a z czasem to bylo tego coraz wiecej:baffled: a lekow nie bralam takze niewiem co to bylo ale ja juz sie boje isc i mam to gdzies:tak:

Ja jeszcze nigdy nie byłam :zawstydzona/y: i nie wiem czy nawet mogę iść bo na zwykłe promienie UV światła słonecznego mam uczulenie no i na niektóre kosmetyki i na chemie ostatniego czasu miałam i mi dermatolog podejrzewa AZS :-(ale jeszcze nie byłam na potwierdzenie :dry:

reklama
Do góry