reklama
T
tynka
Gość
u nas na topie taniec na stole... jak na razie to hicior po włączaniu wieży na cały regulator i ucieczce w kąt po fakcie
hahaha u nas też ale dziewczynki reagują tylko na Pawła bo mnie w tej kwestii mają w głębokim poważaniu
ja też mogę się produkować do woli- młoda automatycznie głuchniehahaha u nas też ale dziewczynki reagują tylko na Pawła bo mnie w tej kwestii mają w głębokim poważaniu
nas na kanapie (bądź krzesełku do karmienia) ciut inna zabawa - uderzanie tyłem głowy z całej siły w oparcie raz za razem.
oj....
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
u nas na kanapie (bądź krzesełku do karmienia) ciut inna zabawa - uderzanie tyłem głowy z całej siły w oparcie raz za razem.
o to tez "fajnie", prosze jakie mamy pomysłowe dzieci
K
kasiulka0901
Gość
taniec i śpiew to super zabawa, ale hitem NADAL jest zamiatanie i odkurzanie:-)
oprócz tego to wszędzie, gdzie jest woda
oprócz tego to wszędzie, gdzie jest woda
K
konto usuniete
Gość
u nas też zmiotka i odkurzacz na topie taniec jak najbardziej ale na siedząco
reklama
u nas na kanapie (bądź krzesełku do karmienia) ciut inna zabawa - uderzanie tyłem głowy z całej siły w oparcie raz za razem.
U nas jest hard core ... uderzanie głową o kaloryfer lub ścianę
Witek uwielbia tańczyć i śpiewać. A jego ulubiona zabawa to patrzenie przez drzwi balkonowe czy sąsiadka jest na swoim balkonie (sąsiadujemy na przeciwko siebie balkonami) oraz przyciskanie różnych guziczków na wierzy i kręcenie pokrętłami. Jak rozkręci regulator na maxa to się aż trzęsie z przerażenia. Ale to go nie odstrasza, bo i tak tam kręci nadal
Podziel się: