reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja powoli wracam do normalności. W piątek w pracy rano jadłam śniadanie-skóra od pomidora przykleiła mi się do żołądka. O 15 nie byłam w stanie wrócić do domu, męczyłam się do wieczora, dopiero po 20 zwymiotowałam. Pierwsze jedzenie zjadłam dzisiaj rano. koszmar. Schudłam 2kg. Nikomu nie życzę! Chyba dam sobie spokój z pomidorami do następnego sezonu. Brrrrrr

reklama
Złota jesień za oknem, słonko cudnie świeci, brzuszek rośnie, dzidzia zdrowa. Chyba zacznę lubić poniedziałki ;).

aniam a ja już długo miałam fazę że nic mnie nie ruszło i nie mdliło a od 2 dni znowu jestem wrażliwa jak poczuję jakiś dziwny zapach to znowu zbiera misię na wymioty ajuż tak ze 3 tygodnie nie miałam :(

a tak wogóle to jestem happy bo odebraliśmy w sobote mojego tatę ze szpitala (we wtorek usuwali guz z mózgu) juz jest oki ;D

Agao- super, ze tata juz w domu :)

A co do mdlosci- no wlasnie, ja tez mialam jakis tydzien czy poltora spokoju i myslalam, ze skonczyly sie moje cierpienia, a tu figa z makiem. Dzis przez te mdlosci nic zjesc nie moge. A choroba przechodzi, wiec to raczej nie z powodu przeziebienia.

Gorzej- przez te mdlosci jedyne na co czulam dzisiaj ochote to kogiel mogiel. Zeby sie nie narobic, postanowilam uzyc nowego robota kuchennego. Z tej funkcji- ubijania, jeszcze nigdy nie korzystalam, wiec wzielam instrukcje, polaczylam czesci... Niestety, moj zoladek powaznie wplynal mi na mozg i zalozylam zla pokrywke :-[ :( .....Pokrywka sie cala polamala!!! :o Rany, nie przyznam sie mezowi- tego robota on sobie wybral jako prezent na swoje urodziny!!! Dziewczyny radzcie- gdzie ja moge kupic sama pokrywke do robota siemens??? Czy to jest w ogole mozliwe? To jest pokrywka na te mise do sokowirowki. Pomozcie!!!

Aniam pisze:
Dziewczyny radzcie- gdzie ja moge kupic sama pokrywke do robota siemens??? Czy to jest w ogole mozliwe? To jest pokrywka na te mise do sokowirowki. Pomozcie!!!

musisz znalezc autoryzowany serwis siemensa (w pudelku z robotem nie bylo takich aderwsow ?) - mozesz udac sie do sklepu gdzie sprzedaja siemensa - na pewno maja odpowiednie adresy :) a potem udac sie w odpowiednie miejsce i o ile wiem nie powinno byc problemu (no moze poza cena i czasem oczekiwania) - powodzenia :)

hey zastanawiam się czy w kąciku ust to opryszcka czy zajad ? maiała któraś coś takiego ????

mam takie bolące pęknięcie/ to chyba zajad?

uważaj na maści na opryszczke, nie wszystkie są dozwolone,
natłuszczaj sobie - jak to zajad.
uważaj także na maść z witaminą a - jak bierzesz witaminki doustnie to tez już jest niewskazana.

reklama
No wiem ze salmonella grozi, ale co robic jak tylko to moglam zjesc? Zreszta podobno to tylko matce zaszkodzic moze, a przez lozysko nie przenika. Ale mysle ze nic mi nie bedzie. Cale zycie jem surowe zoltka i jakos do tej pory wszystko ok :)

Idzia- dzieki! :) Zaraz bede szukac.

Mi tez sie opryszczka zrobila ale moj lekarz powiedzial ze moge vratizolin stosowac. No i juz wlasciwie znikla.

Do góry