reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mleka? Nie próbowałam - ale na pewno spróbuję - dzięki za radę!
I myślę, że może pomóc, bo teraz wypiłam actimela (można powiedzieć, że niby mleczny) i ... o dziwo, tfu tfu odpukać nie mam zgagi od 10 minut...

reklama
ja po jogurtach mam zgagę, actimela jeszcze nigdy nie piłam, ale on chyba z typu jogutrowych... Mleko jest najlepsze

Kiedyś polowałam na produkty, po których mam zgagę, żeby ich unikać.
Na dziś jest to bez sensu, bo mam ją juz po wszystkim.... :(
Choć wczoraj, nie dostałam zgagi po....kwaśnych cukierkach.
I cały dzień się po nich dobrze czułam. Baaaaardzo dziwne!!!!

mokkate pisze:

Mokkate, chętnie odstąpię... ;D

catherinka pisze:
mokkate pisze:

Mokkate, chętnie odstąpię...  ;D

Ojjj....dziękuję, ale nie skorzystam ;D

oj malo sie nam dzisiaj spalo
niunia baraszkowala do 4 nad ranem
pierwsza taka noc bo do tej pory byla spokojna
na szczescie nie plakala tylko sie wircila i marudzila (tylko i aż)

reklama
Do góry