reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Co ja bym zrobiła bez BB...??
Jak tak czytam te Wasze narzekania i opisy stanów... - to jest takie pocieszające, bo tak fajnie pokrywa się moimi odczuciami...

Ja też ostatnio miałam taki tydzień, że nie dość, że nie mogłam spać, to miałam siłę na wszystko, a teraz nic mi się nie chce, spać nie mogę, mimo, że mi się chce, bo jest mi cholernie niwygodnie, nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji, chociaż już różnych rzeczy próbuję (poduszki pod nogi, między kolana, żeby było miękko śpię na kołdrze i śpiworze), ale nic nie pomaga... :-( Jak już zasnę to za chwilę się budzę cała połamana oczywiście z mega pełnym pęcherzemi muszę toczyć się do łazienki...a zanim zejdę z łożka...

A przez trzy ostatnie dni mam mega zgagę... :-( Zaraz chyba zwrócę obiad, który niedawno zjadłam :-(

a mi się brzusio spina strasznie dzisiaj i jest mi znowu duszno
jutro zapylam na badanie krwi więc wskoczę lekarzowi na fotel żeby szyjkę obejrzał

jakos mam ostatnio dziwne wrażenie że zaraz urodzę

doszła mi paranoja że wody mi odejdą podczas kąpieli a wtedy przecież nie wolno się kąpać mam jakieś koszmary przenoszące si e na rzeczywistość

boli mnie dół brzucha i kręgosłup auuu :(

reklama
wstepnie przygotowałam wykończenia kafelków, jutro poszlifuję, a Igor pomaluje :)

potem to już "tylko" tapety... ale do tego potrzebny jest Isiek - więc do weekendu...

Do góry