reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

hmm, ale to wcale nie byl taki orzezwiajacy sen. Zreszta jak wstalam to napilam sie herbatki i dalej poszlam spac. I wcale nie czulam sie potem wypoczeta.

reklama
Aniam pisze:
Rany, a mi sie totalnie nic nie chce robic. Nawet pisac na bb- czytam tylko wasze posty a energii brakuje do wlaczenia sie do rozmowy. Nawet jesc mi sie nie chce robic- juz wole siedziec glodna niz palcem ruszyc. Wczoraj pol dnia przespalam. Czy to minie? :(

to nic nie rób!!! ja też tak czasami mam , ze nawet paluchem ruszyć nie mogę
a mój gin powiedział, że na moje bóle rąk nic nie dz sie zrobić bo taki urok ciąży i żebym tylko ręce oszczędzała i np. nie pisała na komputerze!!!!!!!!!!!!! UWIERZYCIE??? mam się pozbawić jedynej ostatnio rozrywki i kontaktu ze światem ::) ::) ::) no bez przesady!!!

no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera :(

a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany :( - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!! :mad:

spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta

koga pisze:
no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera  :(

a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany :( - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!! :mad:

spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta

dobrze koga , że tej ciąży już niedługo zostało , bo obawiam sie, że jeszcze trochę a byłabyś troszkę niekompletna ;D ;)

ivon pisze:
Dziewczyny, wyskoczyła mi na brzuchu jakaś swędząca wysypka ( drobne czerwone krostki). Mam nadzieję, że to nic poważnego

Pytałam dziś ginki na wizycie o tą wysypkę i stwierdziła, że to pewnie od jakiś detergentów i że to nic poważnego. Uf.

reklama
Do góry