reklama
Aniam pisze:Rany, a mi sie totalnie nic nie chce robic. Nawet pisac na bb- czytam tylko wasze posty a energii brakuje do wlaczenia sie do rozmowy. Nawet jesc mi sie nie chce robic- juz wole siedziec glodna niz palcem ruszyc. Wczoraj pol dnia przespalam. Czy to minie?
to nic nie rób!!! ja też tak czasami mam , ze nawet paluchem ruszyć nie mogę
a mój gin powiedział, że na moje bóle rąk nic nie dz sie zrobić bo taki urok ciąży i żebym tylko ręce oszczędzała i np. nie pisała na komputerze!!!!!!!!!!!!! UWIERZYCIE??? mam się pozbawić jedynej ostatnio rozrywki i kontaktu ze światem : : : no bez przesady!!!
koga
Mama Maksa i Julka
no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera
a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!!
spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta
a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!!
spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta
K
kasiula matula
Gość
o matko
brak komputera to naprawde maskra
jak mozna
brak komputera to naprawde maskra
jak mozna
A
azik
Gość
a ja skręciłam właśnie zlewozmywak...
czekamy na pana, który podłączy nam kuchenke i zlewozmywak do rurek
czekamy na pana, który podłączy nam kuchenke i zlewozmywak do rurek
koga pisze:no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera
dobrze koga , że tej ciąży już niedługo zostało , bo obawiam sie, że jeszcze trochę a byłabyś troszkę niekompletna ;D
ivon pisze:Dziewczyny, wyskoczyła mi na brzuchu jakaś swędząca wysypka ( drobne czerwone krostki). Mam nadzieję, że to nic poważnego
Pytałam dziś ginki na wizycie o tą wysypkę i stwierdziła, że to pewnie od jakiś detergentów i że to nic poważnego. Uf.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
to całe szczęście IVON