reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
agao pisze:i co Ci zaposał na to przeziębienie- ja na przeziębienie polecam metody domowe a nie jakieś leki , masz gorżczkę??????
Kazał mi kupić ascorutical i krople do nosa (sulfarinol) i dał zwolnienie :-) A dziś kataru jakby już nie ma..no i po co kupowałam te krople? ;D
ja gryzę czosnek i zaraz mnie skręci ale cholera od czego te gardło mnie boli nic zimnego ani nie piłam ani nie jadłam z mężem się juz nawet nie całuję odkąd tydzień temu bolało go gardło więc nie wiem co to za cudo
sulfarinol dobrze odrażnia nos ale jest dość silny
sulfarinol dobrze odrażnia nos ale jest dość silny
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to witam w klubie :-) Ja nawet nie próbuję zasnąc, bo przewracanie się z boku na bok jeszcze bardziej mnie męczy. Kiedy poczuję senność - dopiero wtedy pójdę.
A ten sulfarinol w sumie dwa razy po kropli psiknęłam do dziurek i kataru już nie mam, a jeszcze wczoraj rano lało mi się ciurkiem. Może pomógł? :-)
A ten sulfarinol w sumie dwa razy po kropli psiknęłam do dziurek i kataru już nie mam, a jeszcze wczoraj rano lało mi się ciurkiem. Może pomógł? :-)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Na "nie spanie" polecam gry on-line www.kurnik.pl ;D Karciane, scrabble,a nawet chińczyk ;D
co za noc nie dość, że obudziłam się o 3 30 to jeszcze z jakąś potforną zgagą i mdłościami, pomijając fakt, że cały czas czuję się tak jakbym się miała udusić mam dosyć jeszcze mnie łapy bolą do granic możliwości......o wspaniały stanie błogosławiony!!!! idę dziś do lekarza i znowu usłyszę, że to typowe objawy w ciaży
oj dziewczyny, dziewczyny, ale marudy sie z was porobily Pamietam jak kilkanascie tygodnie temu wszystkie byly ciaza zachwycone... :laugh: Przypomniec sobie tamten zachwyt a nie skupiac na drobnych uciazliwosciach
P.S. Ja tez znowu nie moglam zasnac, ale powoli sie do tego przyzwyczajam ;D
P.S. Ja tez znowu nie moglam zasnac, ale powoli sie do tego przyzwyczajam ;D
powoli daje do wiwatu zmęczenie materiałem i już nie mogę się doczekać spotkania z maluszkiem, może jeszcze zatęsknię za urokliwym czasem ciąży jak nie prześpię paru nocy z powodu płaczu malucha ale narazie mam dosyć bycia wielorybem ;D
reklama