reklama
A czy bierzecie coś na tę paskudną zgagę??? ja pytałam mojego gina i twierdził że można, ale oczywiście zapomniałam co bo akurat na kilka dni mi przeszło. a teraz bym chętnie pobiegła do apteki...bo mam dość tego co się dzieje w moim gardle czy w jego okolicach!!!!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Możesz brać Rennie, ale mi pomaga mleko - zimne z kartonika. Poza tym ja ostatnio miałam okropną zgagę, ale jakoś wytrzymałam.
K
KingaP
Gość
ANIK78 pisze:Kinga, przyznaj się, ze nic nie pijesz przed pójściem spać , dlatego nie wstajesz . Ja jak się opiję na noc, to latam co chwila, a jak nic, to wstaję tylko 1-2 razy, a czasem i wcale
kochana, piję, ale tylko pół szklanki wody, żeby popić moje cztery tabletki
K
KingaP
Gość
mokkate pisze:Czuję sie jak ogromna kula. Mam wrażenie, że brzuch mi rośnie z dnia na dzień. I choć w tak zwanym "pasie" mam 94cm, to brzuch mam tak wysoko, że zastanawiam się gdzie podział się mój żołądek????
kula- to symbol doskonałości. A wszystkie dążymy do tego, żeby być doskonałe, nie?
Mam pytanie czy slyszał ktoś o deresji przed porodowej(ze strachu ze moze sie cos zdazyc, ze dziecko bedzie chore...)Tak sie cieszylam z dzidzi a teraz sie tak boje jak nigdy.Dzieje sie ze mna cos dziwnego nawet do sklepu na zakupy nie chodze od kilku dni, a tak sie cieszylam, tak sie przygotowywalam, a teraz boje sie nawet wybrac imienia, zeby sie nie przyzwyczaic, stracillam 1 dziecko i boje sie bardzo, coraz bardziej.
kinga P nic dziwnego że Ty nie latasz w nocy do kibelka a ja tal gdybym wieczorem skończyła na 1/2 szkl wody to bym uschła ja od 1/2 szkl zaczynam wieczorem niestety zawsze wypijam około 2-3 szklanek wody
rano 2 szkl mleka, póxniej 2szkl.wody, szklanka soku, herbata malinowa, woda z cytryną i miodem, 3 szkl kompotu wiśniowego, kawa zbożowa z mleczkiem, szkl. wody, szkl.soku, teraz 2 szkl. wody + soczyste jabłka mandarynki i pomarańcze o to mój dzisiejszy bilans wodny ciekawe co będzie w nocy, przy łóżku stoi butla wody i po każdym sikaniu popijam 2-3 łyki
kara ja jak wkroczyłam w III trym czyli tydzięń temu miałam 3dniowe schizy że za szybko na dziecko i że ju z po fakcie i jak sobie z takim maluszkiem płaczącym poradzę itd, teraz z kolei poprawiło mi się ale też się boję i myślę że każda z nas ma lęk jak to będzie
rano 2 szkl mleka, póxniej 2szkl.wody, szklanka soku, herbata malinowa, woda z cytryną i miodem, 3 szkl kompotu wiśniowego, kawa zbożowa z mleczkiem, szkl. wody, szkl.soku, teraz 2 szkl. wody + soczyste jabłka mandarynki i pomarańcze o to mój dzisiejszy bilans wodny ciekawe co będzie w nocy, przy łóżku stoi butla wody i po każdym sikaniu popijam 2-3 łyki
kara ja jak wkroczyłam w III trym czyli tydzięń temu miałam 3dniowe schizy że za szybko na dziecko i że ju z po fakcie i jak sobie z takim maluszkiem płaczącym poradzę itd, teraz z kolei poprawiło mi się ale też się boję i myślę że każda z nas ma lęk jak to będzie
reklama