reklama
A
azik
Gość
wredne farmaceutki
agao
;D
agao
;D
A
ara
Gość
smutno mi
po tygodniowym urlopie jutro wracam do pracy :-[ a tak mi sie nie che
po tygodniowym urlopie jutro wracam do pracy :-[ a tak mi sie nie che
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ależ mi było dzisiaj smutno!!!!
rozwaliłam Krzysiowi laptopa - zahaczyłam o kabel sieciowy i wyrwałam całe gniazdko sieciowe, oderwało się od płyty głównej - ryczałam pół dnia
na szczęście Krzyś rozebrał laptopa, przylutował gniazdko i laptop działa, ale płaczu było co niemiara - Krzyś nic nie powiedział, stwierdził, że zdarza się - wolałabym chyba żeby sie na mnie darł
cieszę się, że naprawił swój sprzęcik :laugh:
rozwaliłam Krzysiowi laptopa - zahaczyłam o kabel sieciowy i wyrwałam całe gniazdko sieciowe, oderwało się od płyty głównej - ryczałam pół dnia
na szczęście Krzyś rozebrał laptopa, przylutował gniazdko i laptop działa, ale płaczu było co niemiara - Krzyś nic nie powiedział, stwierdził, że zdarza się - wolałabym chyba żeby sie na mnie darł
cieszę się, że naprawił swój sprzęcik :laugh:
Ara: ja też chciałabym do pracy, ale Krzysiek powiedział, że nawet gdybym mogła to i tak mnie nie puści - widział już nie jedną awanturę u mnie w pracy. szkoda moich nerwów.
Osinka: najważniejsze, że sprzęcik naprawiony. skąd ja to znam - najgorsza jest ta cisza.
Osinka: najważniejsze, że sprzęcik naprawiony. skąd ja to znam - najgorsza jest ta cisza.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:osinka mój jakby naprawił to laptop nadawałby się na złom, pochwal go że zdolny
daj spokój agao - ryczałam nad każdą śrubką która wypadła nie wiadomo skąd na szczęście mój Krzyś ma anielską cierpliwość, nie tylko do sprzętu komputerowego, ale i do mnie... : mam zakaz zbliżania się do jego komputera tak na wszelki wypadek