reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni... kelts jesteś dowodem na prawdziwość tego stwierdzenia... podziwiam... przytulam...

Czy macie jakieś wieści od magi i Jagódki?

Maga pisala kilka dni temu na pogaduchahc ale od tego czasu cisza...takze martwie sie o nia..
A co u Sylwii, bo baaaardzo dlugo nie pisze...

cóż - jeżeli chodzi o spokojną końcówkę ciąży, przygotowywanie się do narodzin nowego członka rodziny itd.... (jak to piszą w "mądrych" pisamach) to jest to u mnie czystą fikcją :baffled:

chłopaki mają grypę żołądkową (tzn. przeszło z syna na ojca w podwójnej dawce), przeprowadzka dalej w proszku....ale będzie dobrze, co???:sorry2:

wszystko wiadomo - to nie grypa a rotawirus się przypałętał :baffled:; podobno jestem następna w kolejce ...:sorry2:

ale może mi się upiecze....dobrze,że Krzymek już ma się dobrze :-)

Iwosz Kuba i jgo tata i cala reszta rodziny przechodzili to zaraz po Nowym Roku. Pediatra powiedziala ze mnie tez to czeka, ale mi sie upieklo. Odporonosc matki :-D TAkze moze Ciebie tez ominie.

Kelts bardzo mi przykro z powodu blizniakow

Kelts uf ladnie przeszlas sciskam cie mocno!:sorry2:i wspolczuje.
a dlaczego coreczka bedzie jedynaczka tzn ze juz nie chcecie znow sie starac?
czasem po raz kolejny moze sie udac:-)
wierze w to ze bedzie dobrze widze ze silna z ciebie kobietka.

Iwosz, to weź sobie jednak tego pieska, już Ci nic nie zaszkodzi :p

no niech wirusek ucieka

my się pozbieraliśmy po chorobach tzn Dzieci bo rodzice jeszcze kończą antybiotyk :p

ale idzie ku dobremu

oprócz tego że w czwartek znowu ja do szpitala, mam nadzieję że na krótko, to miejsce mnie dobija.

kelts:super babeczka z Ciebie!! naprawde :tak:

ja wlasnie w pracy zrobilam sobie przerwe bo strasznie mnie rozbolal brzuch i nie dalam rady stac :-( najlepsi sa klienci!! jeden mowi do mnie "usmiech prosze" a ja ledwo juz tam stalam :dry:

reklama
Kelts- jesteś niesamowita..dzielna super babka...ściskamy Cię bardzo mocno

Madziarska - powiedz Kochana ..napisałaś że zrobiłaś sobie przerwę w pracy ..znaczy że poszłaś na L4?

Iwoszka- nie daj się chorobie...i buziaki dla Was

Azik- co się dzieje ..że znowu idziesz do szpitala? Trzymaj się tam..i uważaj na siebie

Do góry