Mój synek wczoraj spał w poprzek łózka ( nie wiem jak to zrobił ) ma macie się przesówa i liże dzidzie z lusterka, łapie swiadomie zabawki , śmieje się na głos.. no i nurkuje ( chodzimy na basen ) a ma 3.5 misiąca
reklama
wystawia jęzor w domu jest to samo już wie jak smakuje oilatum i płyn do kapieli ale co poradzisz , ale na basenie jak potrzeba to buzia zatkana .. Wiesz ale basen dla dziecka to samo zdrowie - rozwija, hartuje , a te troszke wody wypitej no trudno jakoś przeżyje.
Przepraszam, że Wam wejdę w wątek, ale nie mogę się powstrzymać- sama jeszcze nie mam niestety maluszka, ale uwielbiam o nich czytać, już się własnego doczekać nie mogę
Macie śliczne dzieciaczki, pozdrawiam cieplutko mamusie!!!:-)
Macie śliczne dzieciaczki, pozdrawiam cieplutko mamusie!!!:-)
Aniam, haha...no wlasnie moja tez ma ped na napoje rozniste. Oczywisce najbardziej na mleko...Poniewaz ostatnio okazalo sie u ortopedy ze ze wzgledu na skaze bialkowa zle wchlania sie u niej wapno, a za tym pewnie i zelazo (jutro wlasnie "jedziemy sie kluc":-( zeby to wszysto posprawdzac), to podaje jej przed zupka z mieskiem witamine C w naturze (taki nieslodzony syrop z platkow dzikiej rozy)-jest top kwasne cholernie, nienajlepsze..A ona, po prostu to spija z lyzeczki i zadowolona macha nozka . Wiec jej tej wody basenowej nie jestem w stanie wybic z glowy, pewnie samo przejdzie. Skoro Twojemu bablowi nic nie dolega to moze i mojej nic nie bedzie. A propos basenu to wlasnie ostatnio dalysmy pierwszego nura!Tylko nasz corcia to juz wiekowy niemowlak i sie troche skrzywila/zszokowala. POnoc lpiej zaczynac wczesniej, ale sie zgapilismy. Jutro probujemy kolejny raz...
Agnessita-bardzo dziekuje w imieniu coreczki, pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyslna wyprawe Twojego Malenstwa na druga strone brzuszka.
Agnessita-bardzo dziekuje w imieniu coreczki, pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyslna wyprawe Twojego Malenstwa na druga strone brzuszka.
Dziecko ma ten nawyk z brzuszka do 5 miesiaca , dlatego warto zaczynac basen od 3go ale co się martwisz i tak się nauczy , ważne że była w szoku ale obyło się bez płaczu i to się liczy , kilka razy i będzie dobrze
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
czesc mamusie
co ostatnio sie nie wpisujecie ??? przyznaje sama nie mam wiele czasu ale mój synek się wspaniale rozwija i musze sie pochwalic nowym osiągnieciem
- a mianowicie jak złapie go za rączki to próbuje chodzić ale śmiesznie mu to wychodzi ...
- a jak wiecie ma 6 zębów a tak się cieszyłam ... ale mały to raczej nie ostatnio marudzi mi ciągle noce to makabra no bo jeszcze całe nie wyszły
- a i jeszcze zaczął reagować na swoje imię :-)
- a i jak zawołam go "kubusiu choć do mnie" tomigiem zjawia się oczywiście na czworaka :-)
pozdrawiam was trzymajcie się cieplutko obiecuje ze odezwe się jak tylko coś nowego zaobserwuje buśśśśśśśśśka !!!
co ostatnio sie nie wpisujecie ??? przyznaje sama nie mam wiele czasu ale mój synek się wspaniale rozwija i musze sie pochwalic nowym osiągnieciem
- a mianowicie jak złapie go za rączki to próbuje chodzić ale śmiesznie mu to wychodzi ...
- a jak wiecie ma 6 zębów a tak się cieszyłam ... ale mały to raczej nie ostatnio marudzi mi ciągle noce to makabra no bo jeszcze całe nie wyszły
- a i jeszcze zaczął reagować na swoje imię :-)
- a i jak zawołam go "kubusiu choć do mnie" tomigiem zjawia się oczywiście na czworaka :-)
pozdrawiam was trzymajcie się cieplutko obiecuje ze odezwe się jak tylko coś nowego zaobserwuje buśśśśśśśśśka !!!
reklama
Panna Dnia
Zaciekawiona BB
Moja Matylda skonczyla 4 miesiace i jeden tydzien. Usmiecha sie do wszystkich i wszytkiego, robi mostek, lapie obydwoma raczkami wiszaca zabawke i wklada do buzi. ZAsmiala sie na glosno 3 razy i troche mnie to martwi, bo synek w tym wieku smial juz sie w glos od 3 miesiaca... ale on wszystko robi na Maksa. Mala przewraca sie na boczki i potrafi zrobic kolko podnoszac biodra do gory i opierajac sie na glowie...i nie wiem czy to normalne w tym wieku
Podziel się: