reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rozwijaja sie nasze maluszki?

reklama
kwiateczek slodki jest konradek .. wszedzie dobrze ale w kuchni najlepiej wiesz co moj Maly swojego czasu jak chodzil tak glowe w dol bral ja sie balam ze moze ma za ciezka glowe czy co a najbardziej to o to ze mu poleci i walnie w podloge :szok: ale widze ze Twoj smyk tez tak robi. Dzieci chyba lubia lustra Maly moj tez wlazi i tak wysoko jak siega to lustro jest uciapane na maksa jak i okno balkonowe :dry:

kwiateczek slodki jest konradek .. wszedzie dobrze ale w kuchni najlepiej wiesz co moj Maly swojego czasu jak chodzil tak glowe w dol bral ja sie balam ze moze ma za ciezka glowe czy co a najbardziej to o to ze mu poleci i walnie w podloge :szok: ale widze ze Twoj smyk tez tak robi. Dzieci chyba lubia lustra Maly moj tez wlazi i tak wysoko jak siega to lustro jest uciapane na maksa jak i okno balkonowe :dry:

z ta glowko to komicznie wyglada,nie wiem czemu tak robi:no::no:cieszy sie i tak sunie do przadu:-D:-D:-D
to lustro jest naprawde niebezpieczne,stoi na nogach i moz esie przewrocic:baffled::baffled::baffled:
wiecie Konradek znalazl sposob komunikowania sie jak cos chce;
wtedy jest mmmmmmmmmmhmmmmhmmm i w ryk:baffled:nerwus maly,ciekawe po kim:zawstydzona/y::-p

jaaaaa, jestem pod ogromnym wrazeniem osiagnac waszych dzieci!!! :szok:
kwiateczek, Kondziu po prostu megamistrz :-D jak wyciaga z szafek wsio :-D najbardziej mi sie podobalo, jak mu zabralas sloik, minka po prostu warta milion dolcow :-D
i strasznie sprawnie sie porusza! moj owszem, raczkuje jak stary, pedzac jak strzala. ale z raczka nie usiadzie, ani z siadu nie ruszy. cofnal sie w rozwoju totalnie. jak go posadze z czyms, to bedzie tak dlugo siedzial, az go rusze - oczywiscie buczac, jak juz mu sie zabawa znudzi (mowiac o zabawie mysle co najwyzej o ciamkaniu lyzeczki lub flipsa). normalnie jak pieciomiesieczniak :sorry2: no ale chociaz siedzi, bo dotychczas ni chuchu ;-)

Hannah, prosze, garnuszek na klocuszek i juz dobiera klocki.. moj niezainteresowany zabawkami, o ile nie mozna ich pozrec, to nuda :sorry2: niczym sie nie bawi, co najwyzej goni autko/pilke, wlacza grajki, autka na bat. i idzie dalej. :zawstydzona/y:

ale wpadlam sie pochwalic, ze ciagle tanczy, jak gdzies uslyszy muzyczke, nawet w reklamie. i robi kosi-kosi na zawolanie ;-)
no i spi u siebie cale nocki :-D

a i moj tez tak robi z glowa. :-)

kwiateczek, a na czym nagrywasz? i jak wrzucasz an yt?

Nagrywam aparatem,pozniej zrzucam na kompa i dodaje do you tube:tak:troche to trwa zanim przesle filmik:sorry2:pozniej klikam na filmik i obok sa linki.jeden jest na bb code:tak:kopiuje go i wklejam tu;-):-)

Co do Kondzia to juz wszystko otwiera:baffled:sloik musialam zabrac bo jak by upuscil i potukl:baffled:
Co do Twojego szkraba to spokojnie,ruszy do przodu kiedy bedzie gotow:tak:pewnego dnia wstanie i Cie zaskoczy;-):-):-)

A to moj kaskader,normalni wejscie na ten stolik zajmuje jej dwie sekundy,tu jakos dluzej to szlo bo sie bawila jeszcze klockiem.Jak tylko zobaczy ze jest zdjety ten panel z tego stolika to odrazu wchodzi na to.Wogole to bardzo lubi sie bawic tym stoliczkiem :-)Sory za jakosc,bo znow uwiecznilam akurat telefonem kom......

Ostatnia edycja:
Iwonka, przepiękne masz córeczki! A te ich uśmiechy... Gratuluję, naprawdę super.
Klaudusia - mały wyczynowiec :-):-):-)

reklama
Iwonka super klaudi to wychodzi teraz musisz uwazac maly tez sie tak wspinal i nagle pare dni temu mialam krzeselko to jedzenia na sam dol opuszczone ja patrze a on juz na tym podnozku i fik na nogach do gory :szok: myslalam ze zawalu dostane bo nie raz wychodzialm z pokoju jak ono tak stalo a do glowy mi nie przyszlo ze WLEZIE TAM :zawstydzona/y:

Do góry