reklama
Rozwiązanie
Tak, tak, sorki równoległyChyba równoległy, nie prostopadły.
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Jak dla mnie tu nie widać czy chłopiec czy dziewczynka. Ja dowiedziałam się na USG prenatalnym w 14 tygodniu, ale u mnie syn tak się ułożył, że bardzo wyraźnie było widać siurka
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
W obu ciążach płeć poznałam na USG prenatalnym w 12tc.
U Ciebie na zdjęciach jest główka i brzuszek, nie da się zobaczyć płci.
U Ciebie na zdjęciach jest główka i brzuszek, nie da się zobaczyć płci.
Dlaczego?Jak dla mnie dziewczynka
Hej. Ja się dowiedziałam w 13 tygodniu ze raczej chłopak, teraz potwierdziła mi ginekolog w 17 że chłopak. Jest taka teoria nub która określa płeć po wyrostku płciowym właśnie z przekroju bocznego dziecka. Jeśli wyrostek jest prostopadle do kręgosłupa dziewczynka, jeśli uniesiony chłopak, teoria ma niby duża sprawdzalność i mama ginekolog również o niej pisze na swoim blogu u mnie się również sprawdziła. Jest grupa na Facebooku ramzi i nub, możesz poszukać, tam dziewczyny oceniają po zdjęciach z 12-14tc ciąża. Według mnie u Ciebie dziewczynka <3
A możesz narysować miejsce, w które mam patrzeć?Hej. Ja się dowiedziałam w 13 tygodniu ze raczej chłopak, teraz potwierdziła mi ginekolog w 17 że chłopak. Jest taka teoria nub która określa płeć po wyrostku płciowym właśnie z przekroju bocznego dziecka. Jeśli wyrostek jest prostopadle do kręgosłupa dziewczynka, jeśli uniesiony chłopak, teoria ma niby duża sprawdzalność i mama ginekolog również o niej pisze na swoim blogu u mnie się również sprawdziła. Jest grupa na Facebooku ramzi i nub, możesz poszukać, tam dziewczyny oceniają po zdjęciach z 12-14tc ciąża. Według mnie u Ciebie dziewczynka <3
A możesz narysować miejsce, w które mam patrzeć?
To jest nub, jest prostopadły do kregosłupa, poziomy
Załączniki
reklama
reklama
To jest nub, jest prostopadły do kregosłupa, poziomy
Chyba równoległy, nie prostopadły.