reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

a mi mówią że Emilka jest duża :szok: a chyba mi schudła bo ją ważyłam ubraną i po kolacji i ważyła tyle co ostatnio u lekarz :baffled: bo nic ostatnio nie je wychodzi jej ząb i katar ją męczy więc pewnie przez to :sorry2:

ale duża to nie wiem o co im chodzi ......chyba że wysoka to tak :tak:

reklama
No, no , no- my tez chcemy taki fajny kawał chłopiny:-)

Lil kate, nie martw sie, Martyna jest po prostu drobna jak mama i super! Nie bedzie się potem zmagała z dietami cud:tak:

Tycia! Przeciez Konrad swietnie pasuje do siatki centylowej!Za pare lat, gdy polubi fryty,pizze i hamburgery to z sentymentem bedziesz wspominała jego chude raczki;-)

U nas sytuacja po dzisiejszej wizycie u pediatry wyglada tak:
Martusia 13 miesiecy i 13 dni-waga 10 500, wzrost 80cm:-):tak::-).
Jestem zachwycona:-)
Nie wiem czy pamietacie ale jak Marta miała 7 tygodni to wazyła 6,5 kg a na pół roku prawie 10kg:szok: Wtedy tez byłam pełna obaw a niektórzy lekarze jeszcze je podsycali i zaostrzali.:baffled: Na szczescie nasza pediatra cały czas była spokojna i przekonywała mnie, ze na pewno waga Martusi wyrówna sie i bedzie ok. A dzisiaj jest juz naprawde super-teraz wiem ,ze te wszystkie obawy były zupełnie niepotrzebne:-p

reklama
konrad ma wage miedzy 25 a 50 centylem,a wzrost 75-90:baffled:.Ogolnie nie narzekam;-).
Martusia cycusiowa i pewnie dlatego tak ladnie wyrosla z kg:tak:

Do góry