reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

Dokładnie,Laila to kruszynka,ale nie wygląda chudo.Taka jej uroda,ze malutko wazy.:tak:

reklama
Ja sie nie przejmuje tym ze Jenni malo wazy bo wiem ze lazienkowa waga klamie przy tak malych dzieciach raz mnie oszukala o 400 gram i u lekarza bylam pozniej zawiedziona :sorry:, ja widze ze za chuda nie jest zebra jej niewystaja a za wysoka to tez niejest po mamusi to chyba ma no chyba ze sie kiedys wyciagnie po tatusiu:tak:

mi tez sie nie wydaje ze wyglada chudo...ale piszac chudzinka mam na mysli ze najmniej wazy....no ale tez jest najmniejsza wiec odpowiednie proporcje maja swoje prawa;-)

Emilka

12 miesięcy 9 dni - waga 9700g

( ważona na wadze łazienkowej odjęłam wagę ubranka ale nie pamiętam czy miała na sobie buciki :baffled:)

reklama
niezły rozstrzał wagowy od 8 kg do ponad 12,5 kg my się mieścimy bliżej tej drugiej cyferki ;-), ale na wagę u doktora wskoczymy ok. 13 miesiąca jak będziemy na szczepieniach :-) jakoś nie chce mi się chodzić do lakarza jak Leniwiec zdrowy (odpukać) nie wiem czy czegoś nie złapie :-p jak wpadniemy na chwilę

Do góry