reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosniemy... :)

:-D a ja wczoraj zmieniałam fundusz ;-) i przyszedł facet co ma wnuczkę i mówi do mnie taka sama jak moja wnusia i pewnie tyle samo ma 1rok i 2 miesiące ;-) a ja nie ona ma niedługo 10 miesięcy :cool2: a on to duża z tym że drobniejsza od jego wnuczki :-D i pokazał jej kokoszka dziubała :confused:czy jakoś tak i teraz nam co chwile pokazuje jak jej kokoszka dziubie ;-):-D

reklama
w srode idziemy na kontrol do pediatry. bedie wiec wazenie i mierzenie. wiec w naszym przypadku strach sie bac (szczegolnie o wzrost...) a propos dzis LAile mialam w nosidelku i sprzedawca w sklepie mowi: O jaka fajna myszka..ile ma? 6 miesiecy?....

w srode idziemy na kontrol do pediatry. bedie wiec wazenie i mierzenie. wiec w naszym przypadku strach sie bac (szczegolnie o wzrost...) a propos dzis LAile mialam w nosidelku i sprzedawca w sklepie mowi: O jaka fajna myszka..ile ma? 6 miesiecy?....

a mi babka w sklepie z zabawkami "pani ją wyjmie z wózka niech pobiega ":eek::eek::eek: a ja ona nie umie :sorry: a ona patrzy i myślała że nie moze a ja bo ona ma 10 miesięcy :sorry: a babka myślałam że z półtora roku :cool: ludzie nie umieją oceniać

bo Lailusia jest taka kruszynka slodka...po mamusi zreszta <kruszynka oczywiscie bo czy slodka to nie wiem>:-D:-D:-D:-D

"o wypraszam to sobie jak to ja nic nie robie" sorry ale mi sie przypomnial LEN he he

mialam na mysli nikogo kto mnie na zywo widzial he he
nawet pamietam jak urodzila sie LAila do kolegi dzwonilam bo u tez sie coreczka urodzila w lutym. i mu mowie ze LAila taka drobna. A on: no ale to przeciez nie po Tobie! he he

reklama
Kuba wczoraj ważył 9800
coś mało mi przybiera ostatnio,przez 2,5 miesiąca jakieś 500 g.No ale chyba nie mam sie co martwić,teraz jest najakimś 60 centylu.Tak myslę,czy powinnam?

Do góry