a ja wczoraj zmieniałam fundusz ;-) i przyszedł facet co ma wnuczkę i mówi do mnie taka sama jak moja wnusia i pewnie tyle samo ma 1rok i 2 miesiące ;-) a ja nie ona ma niedługo 10 miesięcy a on to duża z tym że drobniejsza od jego wnuczki i pokazał jej kokoszka dziubała czy jakoś tak i teraz nam co chwile pokazuje jak jej kokoszka dziubie ;-)
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
w srode idziemy na kontrol do pediatry. bedie wiec wazenie i mierzenie. wiec w naszym przypadku strach sie bac (szczegolnie o wzrost...) a propos dzis LAile mialam w nosidelku i sprzedawca w sklepie mowi: O jaka fajna myszka..ile ma? 6 miesiecy?....
w srode idziemy na kontrol do pediatry. bedie wiec wazenie i mierzenie. wiec w naszym przypadku strach sie bac (szczegolnie o wzrost...) a propos dzis LAile mialam w nosidelku i sprzedawca w sklepie mowi: O jaka fajna myszka..ile ma? 6 miesiecy?....
a mi babka w sklepie z zabawkami "pani ją wyjmie z wózka niech pobiega " a ja ona nie umie a ona patrzy i myślała że nie moze a ja bo ona ma 10 miesięcy a babka myślałam że z półtora roku ludzie nie umieją oceniać
bo Lailusia jest taka kruszynka slodka...po mamusi zreszta <kruszynka oczywiscie bo czy slodka to nie wiem>
agusia9915
Matka wariatka
wypraszam sobie
mowiłam
mowiłam
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
"o wypraszam to sobie jak to ja nic nie robie" sorry ale mi sie przypomnial LEN he he
mialam na mysli nikogo kto mnie na zywo widzial he he
nawet pamietam jak urodzila sie LAila do kolegi dzwonilam bo u tez sie coreczka urodzila w lutym. i mu mowie ze LAila taka drobna. A on: no ale to przeciez nie po Tobie! he he
mialam na mysli nikogo kto mnie na zywo widzial he he
nawet pamietam jak urodzila sie LAila do kolegi dzwonilam bo u tez sie coreczka urodzila w lutym. i mu mowie ze LAila taka drobna. A on: no ale to przeciez nie po Tobie! he he
agusia9915
Matka wariatka
a kolega ma duza wade wzroku
reklama
Podziel się: