reklama
no ja mam znowu zalamke:-( w 2 miesiace moje malenstwo przybralo tylko 700 g i nie przekroczyla jeszcze 8 kg:-(
przeszlysmy na bebilon pepti zeby zobaczyc czy ten brak apetytu nie jest przypadkiem skutkiem alergii na bialko pokarmowe. a pediatra powiedziala mi ze Makrelka moze byc takim typem ktory po prostu nie lubi mleka. i kazala dawac 2 sloiczki zupki dziennie. co Martynce bardzo sie spodobalo. Zjada 2x190g obiadku na dobe i wyglada jakby chciala jeszcze![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
przeszlysmy na bebilon pepti zeby zobaczyc czy ten brak apetytu nie jest przypadkiem skutkiem alergii na bialko pokarmowe. a pediatra powiedziala mi ze Makrelka moze byc takim typem ktory po prostu nie lubi mleka. i kazala dawac 2 sloiczki zupki dziennie. co Martynce bardzo sie spodobalo. Zjada 2x190g obiadku na dobe i wyglada jakby chciala jeszcze
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
agusia9915
Matka wariatka
ale tera to w miecha moze 300g wiec ma chyba ponad norme?
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Lil Kate nie martw sie, to wcale nie jest mały przyrost wagi. My wczoraj byliśmy z naszym maluchem u kontroli i w tydzień przybrał tylko 20g, ale on jest taki ruchliwy... że nie martwie sie narazie, będziemy dalej kontrolować wagę.
waży teraz 8020g, obwód główki 45, obwód klatki piersiowej 44, więc urósł, tylko z ta waga kiepsko.
no i Hubek dostał swoje pierwsze w życieu szczepienie wczoraj (na polio) i był bardzo dzielny, prawie nic nie płakał. I naszczęcie narazie żadnych niepożądanych reakcji po szczepieniu nie ma. Mam nadzieję, tylko ze ta jego skóra sie też nie pogorszy, jestem dobrej mysli
)
waży teraz 8020g, obwód główki 45, obwód klatki piersiowej 44, więc urósł, tylko z ta waga kiepsko.
no i Hubek dostał swoje pierwsze w życieu szczepienie wczoraj (na polio) i był bardzo dzielny, prawie nic nie płakał. I naszczęcie narazie żadnych niepożądanych reakcji po szczepieniu nie ma. Mam nadzieję, tylko ze ta jego skóra sie też nie pogorszy, jestem dobrej mysli
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Lil kate, pewnie ze Makrelka dobrze przybiera na wadze.
Rosmerta, a Wam zycze zeby Hubert dobrze tolerowal szczepienia. Powodzenia.
Rosmerta, a Wam zycze zeby Hubert dobrze tolerowal szczepienia. Powodzenia.
reklama
Podziel się: